Elektrische rolstoelen

Elektrische rolstoelen

Invacare elektrische rolstoelen voor onafhankelijkheid in verschillende omgevingen

Met onze elektrische rolstoelen kunt u genieten van onafhankelijkheid en comfort in verschillende omgevingen, zowel binnen als buiten. Ze zijn ideaal voor mensen die een betrouwbaar, comfortabel en geavanceerd hulpmiddel nodig hebben en een betrouwbare partner bij hun dagelijkse activiteiten. Deze rolstoelen zijn uitgerust met innovatieve functies en zijn verkrijgbaar met een hele reeks opties, zodat uiteenlopende behoeften kunnen worden ingevuld.  

Invacare TDX SP2 Ultra elektrische rolstoel

De elektrische rolstoel Invacare TDX SP2 Ultra is een elegante, hoogwaardige midwieler. Dit is een midwieler met vele mogelijkheden voor specials, zodat de rolstoel volledig...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.