UNIQUE - Nieuw in 2024

UNIQUE unieke handbewogen rolstoelen

Wij van UNIQUE maken veel unieke handbewogen rolstoelen.

Jouw visie, stijl en specifieke behoeftes begrijpen en creëren, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Ieder ontwerp ondergaat een simpele maar grondige risico-analyse zodat we veilig en effectief kunnen ontwikkelen wat jij wilt.

 


 

Maatwerkoplossingen

 

UNIQUE Küschall

 

Bouw jouw op maat gemaakte Küschall rolstoel op vanaf de grond. Ontworpen om bij jou en jouw leefstijl te passen, met een op maat gemaakte configuratie en met gepersonaliseerde looks, zijn de mogelijkheden eindeloos. 

 

UNIQUE Action

 

Maak jouw Action rolstoel helemaal van jou. Van de op jou toegespitste zitoplossing tot een ruime keuze in designs. Ontdek de laatste trends en rijd met vertrouwen. 

 

UNIQUE REA

 

Upgrade en personaliseer jouw Rea rolstoel naar jouw specifieke behoeften en activiteitenwensen. Deel simpelweg jouw visie en wij zullen een mooie oplossing zoeken die past bij jou.

 


 

Gepersonaliseerde keuze

 

UNIQUE Gepersonaliseerde keuze

 

Eindeloze kleuren

Laat jouw stijl zien in een stoel waar je trots op kunt zijn. Kies uit een ruime selectie kleuren en afwerkingen of kies voor een eigen kleurencombinatie voor de extra wow-factor!

 

UNIQUE Unieke ontwerpen

 

Unieke ontwerpen

Groot en uitdagend of elegant en ingetogen - waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, wij creëren patronen en designs speciaal voor jou. Van uniek borduurwerk tot een speels framedesign en meer.

 

UNIQUE Op maat gemaakt

 

Op maat gemaakt

Jouw persoonlijkheid is wat jou UNIQUE maakt. Hoe iedere dag er voor jou ook uitziet, wij kunnen je helpen het eenvoudiger en comfortabeler te maken met op maat gemaakte oplossingen voor jou.

 

Wilt u meer informatie over de UNIEKE service van Invacare, neem dan hier contact met ons op.