Bedden en Bedaccessoires

Bedden en Bedaccessoires

Hoog laag bedden voor een uitgerust gevoel

Slapen en rusten zijn belangrijk om op te laden en daarom van vitaal belang voor mensen van alle leeftijden. Eén van de belangrijkste factoren voor een kwalitatief goede slaap en rust is het comfort van de rustruimte. Om een gezond slaap en rust mogelijk te maken, biedt Invacare een serie elektrisch verstelbare bedden die de gebruiker optimaal comfort bieden.

Bedden en accessoires

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Onze range hoog-laag bedden biedt slaapoplossingen voor gebruik thuis en in een instelling en kan worden ingezet bij verschillende situaties en leeftijden. De keuze tussen verschillende opties en een verscheidenheid aan accessoires, waaronder nachtkastjes, zorgen ervoor dat er een bed gekozen kan worden dat aan de wensen en eisen van de gebruiker voldoet en een comfortabele ervaring biedt.

Functionele bedden met een mooi ontwerp

Denk bij het kiezen van het meest geschikte bed aan de lichaamsvormen en –maten van de cliënt, de eventuele noodzaak hem/haar in en uit bed te verplaatsen en hoe mobiel de cliënt is. Onze range kan aan al deze behoeften voorzien.

De Invacare bedden zijn op veel punten instelbaar zodat de cliënt de meest comfortabele houding kan zoeken. Daarnaast kunnen de bedden omhoog en omlaag voor een eenvoudige transfer in en uit bed. Ons gepatenteerde Auto Contour™ systeem zorgt voor het comfort van de cliënt door het mogelijk maken van houdingcoordinatie, t resulteert in verbeterde rust en bescherming tegen decubitus. De ErgoMove functie brengt cliënten van een liggende naar een actieve, zittende positie in een vloeiende beweging. De Up-and-Out optie biedt een soepele en veilige transfer in en uit bed.

Bij Invacare besteden we naast goede functionaliteit van de bedden ook aandacht aan het maken van producten die er mooi uitzien. Optimale functionaliteit wordt zo gecombineerd met een huiselijke uitstraling waardoor het bed moeiteloos opgaat in de zorgomgeving. Wij houden ook rekening met de verscheidenheid aan lichaamsvormen en –maten van cliënten. Voor plussize cliënten is er een model van 120 cm breed beschikbaar met een maximaal gebruikersgewicht van 350 kg.