Scootmobielen

Scootmobielen

Invacare's elektrische scootmobielen brengen onafhankelijkheid naar mensen met beperkte mobiliteit

Invacare biedt een reeks scootmobielen voor senioren en mensen met een handicap. Onze oplossingen bieden gebruikers een grote mate van autonomie en stellen hen in staat het leven van alledag op hun eigen voorwaarden voort te zetten.

Invacare Orion Pro scootmobiel

De Invacare Orion Pro scootmobiel is ideaal voor langere trips naar de stad of het park. Deze ergonomisch ontworpen scooter is een krachtiger uitvoering van het standaard Orion...

Invacare Orion Metro scootmobiel

De Invacare Orion Metro scootmobiel is de perfecte instapscooter. De ergonomisch ontworpen Orion Metro is volledig samengesteld met eigenschappen voor startende scootmobiel...

Scooter senior Comet Pro

Invacare Comet Pro scootmobiel

Met zijn uitzonderlijke rijgedrag en moderne esthetiek biedt de Comet Pro scootmobiel kracht en prestaties in een premium-pakket. Dankzij de verbeterde rijeigenschappen en 2 x 75...

Invacare Colibri scootmobiel - Blauw

Invacare Colibri scootmobiel

De Invacare Colibri is een stijlvolle, eenvoudige en kleurrijke lichtgewicht scootmobiel, ontworpen voor hen die een compleet onafhankelijke leefstijl hebben. Dankzij het unieke...

Invacare Leo Scootmobiel - Rood

Invacare Leo scootmobiel

De Invacare Leo scootmobiel is ontworpen voor iedereen die zijn onafhankelijkheid wil behouden en zonder hulp op pad wil gaan. Veiligheid is een cruciaal kenmerk van de Leo, maar...

Invacare Comet Ultra scootmobiel

De Comet Ultra scootmobiel is uitermate geschikt voor mensen met grotere lichaamsvormen en een maximaal gebruikersgewicht van 220 kg.

De Comet Ultra biedt een veilige, krachtige en...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Deze scooters openen hele nieuwe werelden voor mensen met beperkte mobiliteit. De scootmobielen voldoen aan veel behoeften, of gebruikers ze nu willen gebruiken voor woon-werkverkeer of voor recreatieve doeleinden, zoals een ritje in het park.

Onze familie van scootmobielen komt tegemoet aan een breed scala aan behoeften. We bieden apparaten voor binnen- en buitengebruik, waaronder een model dat geschikt is voor ruige terreinen, driewielige en vierwielige opties.

Onze mobiele scooters bieden betrouwbaarheid en prestaties in een totaal pakket

Invacare's familie van mobiele scooters biedt oplossingen voor gebruik binnen en buiten, zodat gebruikers onafhankelijk kunnen blijven, ongeacht de locatie.

We hebben zelfs een oplossing voor ruwere terreinen boordevol veiligheidsvoorzieningen, waardoor het ideaal is voor verkenning buitenshuis. Of het nu gaat om dagelijkse activiteiten zoals naar de winkel gaan of gewoon een ontspannende trip naar de stad maken, deze apparaten zorgen voor een betrouwbare en optimale rit.

Onze scootmobielen zijn uitgerust met krachtige motoren en accu's met hoge capaciteit die krachtige en langdurige prestaties leveren. Gecombineerd met robuuste constructie en vering indien nodig, stellen deze scooters gebruikers in staat om lange ritten te maken en snel hun bestemming te bereiken, met een scootmobiel die vele uitdagingen aankan.

Alle scootmobielen van Invacare zorgen voor een comfortabele en veilige rit. Ergonomisch stuur, beklede en draaibare stoelen en verstelbare stuurkolom en armleuningen zorgen voor een aangename rit, aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Gemakkelijk toegankelijke en betrouwbare remmen en tal van innovatieve functies zorgen voor een veilige bediening van de scooter.

Invacare dekt met haar scootmobielen een brede range mobiliteitswensen voor cliënten die manoeuvreerbaarheid, betrouwbaarheid en stijl zoeken. De verschillen tussen de verschillende modellen uiten zich met name in bereik, gewicht en transportmogelijkheid. Of het nu gaat om een lichtgewicht opvouwbare scootmobiel of een robuuster exemplaar voor lange ritten, keuze genoeg!

De verschillende scootmobielen zijn allemaal veilig bij dagelijks gebruik. Onderscheid vind je tussen:

- Micro - opvouwbaar of demontabel, lichtgewicht, korte afstanden | Invacare Colibri

- Mini - opvouwbaar of demontabel, lichtgewicht, langere afstanden | Invacare Leo

- Medium - comfortabel, betrouwbaar, langere afstanden | Invacare Orion Metro

- Large - comfortabel, betrouwbaar, lange afstanden | Invacare Orion Pro, Invacare Comet Pro

- Heavy duty - zwaardere gebruikers, comfortabel, betrouwbaar, lange afstanden | Invacare Comet Ultra

We bieden zowel driewielige als vierwielige modellen die aan verschillende behoeften voldoen, voldoende ruimte bieden voor de onderste ledematen en een uitstekende wendbaarheid bieden.

Een van de vele grote voordelen van onze scootmobielen is hun superieure draagbaarheid. Speciaal voor de Colibri, die zonder gereedschap gemakkelijk te demonteren is en in een kofferbak past.

Een assortiment accessoires zoals manden, telefoonhouders en USB-oplaadpunten zijn ook beschikbaar voor gebruikers die de scooter verder willen aanpassen aan hun behoeften en voorkeuren.