Tilliften en Slings

Tilliften en Slings

Invacare optimaliseert tillen door veiligheid en gemak te bieden

Tilliften zijn onmisbare hulpmiddelen die de transfer van mensen met beperkte bewegingsmogelijkheden, ouderen met zwakte in het onderlijf en cliënten die na een operatie immobiel zijn, mogelijk maken. Ideaal voor gebruik in een zorg- of thuisomgeving, zijn Invacare’s tilliften speciaal ontworpen om de veiligste en meest complete oplossing te bieden. Hiermee kunnen cliënten in of uit een bed of stoel, van de grond of het toilet worden geholpen, ook in kleine ruimtes.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Enkele van de grootste zorgen rondom het gebruik van een tillift zijn de veiligheid en correcte positionering van de cliënt. Invacare tilliften zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en maken transfers eenvoudig, comfortabel en veilig voor zowel cliënt als zorgverlener. Het Invacare assortiment omvat geheel of gedeeltelijk elektrische systemen voor zowel actief als passief tillen van gebruikers tot 180 kg. Verder is er keuze uit een brede range slings/tilmatten/liftmatten en accessoires om aan iedere individuele behoefte, van cliënt en zorgverlener, te kunnen voldoen. Een correct gebruik van deze systemen vermindert het risico op verwondingen bij zowel cliënten als zorgverleners en biedt gebruikers waardigheid, comfort en veiligheid.


De juiste Invacare tillift selecteren voor ieder gebruik

Bij het selecteren van een tillift is het essentieel om te kijken naar de fysieke mogelijkheden van de cliënt. Invacare biedt producten aan voor cliënten in diverse omstandigheden. Zo zijn er diverse uitvoeringen van de Invacare ISA actieve tilliften voor mensen die enige hulp nodig hebben bij het opstaan en wel gewicht kunnen dragen op hun benen. Deze liften zijn gebruiksvriendelijk en ideaal voor zorgverleners omdat ze lichtgewicht en inklapbaar zijn.

De Birdie EVO range omvat Invacare’s passieve tilliften. Deze liften kunnen 360 graden draaien waardoor de werkruimte voor de zorgverlener optimaal is zonder angstgevoelens voor de cliënt te creëren. Het is belangrijk om te bedenken dat alle Invacare tilliften met een range accessoires en slings kunnen worden gecombineerd zodat aan individuele wensen van gebruikers en zorgverleners kan worden voldaan.