Sanitaire Hulpmiddelen

Sanitaire Hulpmiddelen

Sanitaire hulpmiddelen voor een veilige en comfortabele dagelijkse routine

Voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking kunnen dagelijkse activiteiten een uitdaging vormen. Dingen als het nemen van een bad en naar het toilet gaan, kunnen veel belasting geven op gewrichten en zijn, in sommige gevallen, niet mogelijke zonder hulp(middelen). Dit is de reden waarom Invacare een brede range hulpmiddelen heeft ontwikkeld die helpt bij dagelijkse sanitaire handelingen.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Een veelzijdige range douche- en douche-/toiletstoelen, toilethulpmiddelen en andere badkamerhulpmiddelen

Invacare’s sanitaire hulpmiddelen omvatten een breed scala aan producten ten behoeve van mobiliteit en veiligheid. Een reeks douchestoelen is bedoeld voor gebruikers die extra hulp nodig hebben bij het wassen. Toiletverhogers, badplanken en badliften bieden comfortabele ondersteuning aan hen die het nodig hebben. Verschillende toiletverhogers, handgrepen en toiletbeugels zorgen voor extra comfort en veiligheid.

De sanitaire hulpmiddelen zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen en veel van deze middelen zijn zo samen te stellen dat zij aansluiten bij de maten en vorm van gebruikers. Onze familie douche-/toiletstoelen biedt ook zelfrijder modellen die zorgen voor een grotere mate van onafhankelijkheid van de gebruiker.

Een brede range veiligheidsproducten biedt gemoedsrust, met een assortiment handgrepen en toiletbeugels die aan de muur of het plafond bevestigd kunnen worden.

De badliften zorgen voor comfortabel baden met een veilig gevoel en meer zelfstandigheid.