Tilliften en slings

Tilliften en slings

 Tilliften en slings voor ieder gebruik 

Invacares tilliften zijn ontworpen om in verschillende behoeften te kunnen voorzien. Zo kunnen cliënten met paraplegie en tetraplegie verzorgd worden en ook post-operatieve en oudere cliënten met mobiliteitsbeperkingen.  

Invacare Birdie Evo Compact | Passieve tillift / patiëntenlift

Invacare Birdie EVO Compact tillift

De Birdie EVO Compact is een compacte passieve tillift voor comfortabele tilhandelingen en transfers naar of vanuit een bed, stoel of zelfs de vloer. Het kleine formaat van de...

Invacare Birdie EVO | Passieve patiëntenlift / tillift

Invacare Birdie EVO tillift

De Birdie EVO is de passieve tillift van Invacare; een ergonomische tillift die ervoor zorgt dat de cliënt eenvoudig 360° kan worden gedraaid. Hierdoor wordt positionering veel...

Invacare ISA Compact | Actieve tillift / stalift / patiëntenlift

Invacare ISA COMPACT tillift

De ISA Compact is speciaal ontworpen om zowel de cliënt als de zorgverlener een goede tilervaring te geven. Deze stalift is perfect te gebruiken in een omgeving met weinig ruimte...

Invacare ISA Plus | actieve tillift / stalift / patiëntenlift

Invacare ISA PLUS tillift

De ISA Plus is één van Invacares veelzijdige actieve staliften met een optimaal design voor comfortabele transfers. De ISA Plus biedt een uitstekende tilervaring voor zowel cliënt...

Invacare slings | liftmatten / tilbanden

Invacare Slings

Onze range liftmatten - voor gebruik bij passieve tilliften en actieve staliften - is ontworpen om een veilige, ondersteunde en comfortabele transfer voor de cliënt te bieden. Het...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *

Ons assortiment liften en slings is geschikt voor zowel medisch als thuis gebruik, toepasbaar in iedere situatie. 

Invacares range tilliften omvat actieve en passieve tilliften en een range slings / liftmatten/ tilbanden in verschillende maten en stoffen. 

Invacare tilliften met geweldige kenmerken

De tilliften van Invacare bieden een gemakkelijke, snelle en veilige transfer in de zorg. 

De Birdie Evo familie van elektrische liften voor passieve cliënten zijn veilig dankzij kenmerken als de SMARTLOCK™, die een snelle, gereedschapsloze en veilige manier biedt voor het wisselen van het juk. De Slow'R™ reduceert het schommelen waardoor de transfer veiliger en comfortabeler wordt. Ook de Snap Lock en een noodstop zorgen voor veiligheid van cliënt en zorgverlener.   

De mobiele tilliften van Invacare zijn geschikt voor gebruik in huis dankzij de compacte en eenvoudig te gebruiken modellen. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en zijn duurzaam en comfortabel te gebruiken voor zowel cliënten als zorgverleners. Ze kunnen worden opgevouwen voor handige opslag of transport. 

Onze familie actieve tilliften beschikt onder andere over ergonomische handgrepen, een uitschuifbare hefarm, onderbeenondersteuning en voetplaten in verschillende maten. Afhankelijk van het model is de ISA een oplossing voor cliënten met een gewicht tot 180 kg. 

De mobiele tilliften zijn uitstekend te gebruiken in verschillende situaties, zoals het in en uit een stoel of bed helpen, van de grond tillen en ondersteuning bij toiletgang, ook in kleine ruimtes. 

De range slings / liftmatten / tilbanden is geschikt voor een verscheidenheid aan cliënten en is verkrijgbaar in verschillende maten en stoffen. Ze bieden een veilige en comfortabele oplossing, zijn ontworpen onder begeleiding van professionele zorgverleners en komen met handige instructies op de achterzijde van de sling.