Matrx rugsystemen

Matrx rugsystemen

De Matrx rugkussenfamilie biedt uitstekende kwaliteit in een assortiment van producten

Invacare's Matrx-assortiment rugleuningen biedt een uitstekende oplossing voor rolstoelgebruikers in een gebruiksvriendelijk product. In combinatie met voorgevormde zitkussens kan de Matrx-familie van rugleuningen de algehele ervaring van het gebruik van een rolstoel naar nieuwe hoogten tillen. 

Matrx rugleuning

Invacare Matrx ruggen

Invacare Matrx Rugsystemen - Yes, you can... en het is nog nooit zo eenvoudig geweest! Door de ruime keuze aan zit- en positioneringssystemen op de markt, is het niet meer dan...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Deze rugkussens voor rolstoelen bieden stabiliteit, ondersteuning en comfort voor ultieme lage rug steun. Ze zijn ontworpen om problemen aan te pakken die vaak worden geassocieerd met rolstoelgebruik, zoals een slechte houding en uitlijning van het lichaam. Ze beschermen ook tegen drukgerelateerde problemen, zoals de vorming van decubitus. 

Rugkussens voor rolstoelen geschikt voor verschillende rolstoelmaten

Een van de vele geweldige kenmerken van de Matrx-rugleuningen is hun eenvoudige installatie en verstelbaarheid, aanpasbaar aan verschillende rolstoelmaten. De optionele bevestigingshardware biedt de keuze tussen een Easy Set quick-release, dubbel of vast mechanisme. 

De rugsystemen kunnen snel worden geïnstalleerd en aanpassingen kunnen worden gemaakt, zelfs als de gebruiker in de rolstoel zit. Bovendien zijn de vier rugstijlen van het Matrx-assortiment uitwisselbaar op de Easy Set-hardware, die gebruiksvriendelijke multidimensionale aanpassingen biedt. 

Dankzij een assortiment van montagepenmaten kunnen de rugleuningen op een breed scala aan rolstoelbreedtes worden gemonteerd. 

Een grote verscheidenheid aan maten, rugbreedtes en keuze uit vier contourdiepten, zorgt voor een comfortabele en juiste pasvorm voor een verscheidenheid aan gebruikersvoorkeuren en behoeften. Daarnaast zijn er ook verschillende rughoogtes beschikbaar, die zorgen voor een goede ondersteuning van een lage tot hoge rug. 

Voor sommige modellen is ook een reeks zij- en hoofdsteunopties beschikbaar. 

De Matrx MX2 rugleuning is een uitstekende optie voor actieve gebruikers. Gemaakt van speciaal ontworpen koolstofvezel, deze rug biedt uitstekende stabiliteit in een stevig en lichtgewicht product. De baanbrekende koolstofvezel die is gebruikt bij het maken van de Matrx MX2-rugleuning is ontworpen om flexibiliteit en schokabsorptie te optimaliseren. Het product stelt de gebruiker dus in staat om waar nodig flexibiliteit en stabiliteit te behouden. 

De rugleuning van de Matrx MX2 is verkrijgbaar in een assortiment van hoogtes en breedtes, waardoor hij perfect past bij de voorkeuren van de gebruiker. Uitsparingen in de schaal zorgen voor ademend vermogen voor een comfortabel microklimaat. 

Deze rugleuning kan worden voorzien van een Mini Set snelspanner of een vaste houder. Beiden zorgen voor een multidimensionale aanpassing van hoogte, diepte en rotatie. De hardware zelf is ook verstelbaar, waardoor het geschikt is voor verschillende rolstoelbreedtes.