Besturingssysteem

Besturingssysteem

De joysticks van Invacare's elektrische rolstoel zorgen voor superieure prestaties en extra comfort

Elektrische stoelen zijn een grote hulp voor gebruikers die zichzelf niet handmatig kunnen voortbewegen, maar liever niet hun onafhankelijkheid uit handen willen geven. Een geschikte elektrische rolstoel is slechts de helft van wat nodig is voor een goede rit. Hoe de rolstoel wordt bestuurd, is even belangrijk.

LiNX Besturingssysteem

Invacare LiNX Besturingssysteem

Het Invacare LiNX besturingssysteem voor een elektrische rolstoel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, eenvoud en betrouwbaarheid. LiNX kan worden bediend met een touchscreen...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Daarom bieden we een reeks intuïtieve bedieningselementen voor elektrische rolstoelen aan. Met het besturingssysteem kunnen gebruikers met minimale inspanning op hun mobiliteitshulpmiddelen rijden. Ze zijn zeer aanpasbaar aan een breed scala aan gebruikersbehoeften en de beschikbare alternatieve besturingen maken deze systemen zelfs nuttig voor gebruikers die geen handen kunnen gebruiken om de bedieningselementen te bedienen.

Joysticks voor elektrische stoelen voor een intuïtieve rit

Het LiNX-besturingssysteem is ontwikkeld door de markt gebaseerde inzichten, waardoor het  intuïtieve besturing en ultieme controle geeft over de bediende mobiliteitshulp. Er zijn verschillende besturingskasten beschikbaar van eenvoudig tot geavanceerd met touchscreen en een assortiment alternatieve bedieningsopties. De operationele menu's zijn gemakkelijk te navigeren en kunnen aangepast worden aan de behoeften en voorkeuren van de gebruiker.

Met het besturingssysteem kan het mobiliteitshulpmiddel worden bediend via een reeks verschillende aanvullende bedieningselementen. Afhankelijk van de behoeften van de gebruiker kunnen gebruikers van het LiNX-systeem het systeem met de hand of met hun kin of hoofd gebruiken. Er wordt ook een proximity-array met 4 schakelaars aangeboden, waarmee gebruikers het systeem kunnen bedienen zonder druk te hoeven uitoefenen. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden beschikbaar.