Kussens en Ruggen

Kussens en Ruggen

Optimalisatie van drukverlaging en comfort voor cliënten

Een belangrijk punt van zorg bij cliënten met een beperkte mobiliteit zijn verwondingen aan de huid en onderliggend weefsel. Deze verwondingen betreffen decubitus die het gevolg zijn van langdurig zitten in dezelfde positie, evenals schaafwonden die worden veroorzaakt door wrijving. Invacare heeft prioriteit gegeven aan deze verwondingen bij de ontwikkeling van haar producten, en dit heeft geresulteerd in verschillende vormen van wond- en decubituszorg, bijvoorbeeld rolstoelkussens, rugkussens en accessoires die zijn ontworpen om drukpunten van het lichaam te verlichten door het lichaamsgewicht opnieuw te verdelen over de rustoppervlakken.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Om dit te bereiken heeft Invacare innovatieve en technisch hoogwaardige systemen ontwikkeld die zijn gebouwd met lucht, vloeistof, schuim, latex en andere materialen. Wond- en decubituszorg en het comfort van de cliënt worden hierdoor naar een ander niveau getild en geïntegreerd in mechanische en hydraulische bedden, rolstoelen en andere medische hulpmiddelen, met als doel om de gezondheid, de zorg en het comfort van de cliënt te optimaliseren.

Verschillende systemen met talloze drukontlastingspunten

Bij Invacare zijn de oplossingen net zo divers als de cliënten zelf, met matrassen, rolstoelkussens, rugkussens en accessoires voor elk mogelijk scenario.

Hoewel alle AD-matrassen van Invacare de gemeenschappelijke eigenschap hebben dat ze de druk op het lichaam herverdelen, variëren de oplossingen van Invacare van standaard statische matrassen tot luchtmatrassen en dynamische matrassen met een speciale pomp. Cliënten met een laag risico op decubitus kunnen kiezen voor eenvoudigere oplossingen, zoals de Essential-reeks, met schuim van hoge kwaliteit, sommige speciaal zo gemaakt om verschillende punten te creëren die meebewegen met verschuivingen van het lichaamsgewicht en verandering van ligpositie. Cliënten met een zeer hoog risico op het ontwikkelen van deze drukwonden kiezen voor een van de dynamische matrassen.

Invacare biedt ook een verscheidenheid aan rolstoelkussens en rugkussens. Dit omvat het Matrx-assortiment, met Flo-tech-technologie die vloeistof combineert met schuim voor een optimale huidbescherming en ergonomische contouren om het bekken te stabiliseren. Kortom, Invacare besteedt bij elk van haar producten bijzondere aandacht aan het gebruikerscomfort.