Bedden

Bedden

In hoogte verstelbare bedden voor iedere behoefte

Het Invacare assortiment hoog laag (elektrische verstelbare) bedden omvat een variëteit aan oplossingen, geschikt voor verschillende situaties. We hebben exemplaren die geschikt zijn voor gebruik in zorginstellingen, verpleeghuizen en ook in verpleegsituaties thuis. Deze bedden zijn ook ideaal voor uiteenlopende behoeften, zoals mensen met een beperking en zwaardere gebruikers. 

Invacare Medley Ergo verpleegbed

Invacare Medley Ergo verpleegbed

De Medley Ergo hoog laag bedden van Invacare zijn specifiek ontwikkeld voor thuiszorgsituaties. De geoptimaliseerde lengte van de verschillende secties van het inlegraam vergroot...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Bedden voor optimaal comfort en eenvoudig gebruik

Onze familie elektrisch verstelbare bedden biedt een oplossing voor zwaardere gebruikers. Dit model heeft een maximaal belastbaar gewicht van 385 kg en biedt uitstekende zorg, ondersteuning en comfort aan gebruikers. Het bed is gemaakt op ene manier die de gebruiker in staat stelt gemakkelijk in en uit bed te komen en het in en uit elkaar halen van het bed gaat moeiteloos. 

Onze bedden zijn eenvoudig te bedienen en hebben duidelijke bedieningen. Ze zijn goed te hanteren, vervoeren en opslaan. De handbedieningen zijn comfortabel en handig te gebruiken, waarbij ook gebruikers zelf deze kunnen gebruiken, wanneer dat gewenst is. 

Mensen met beperkte mobiliteit lopen meer risico op vallen of ander letsel. Dit is waarom wij extra aandacht hebben besteed aan de veiligheid van onze bedden. Ze zijn uitgerust met eigenschappen die de veiligheid van cliënten tijdens transfers en gebruik van het bed bevorderen. Dit helpt ook zorgverleners om cliënten in en uit bed te helpen met minimaal valrisico. 

Uiteraard zijn comfort bij gebruik en bediening top prioriteiten voor een verstelbaar bed. Dit is de reden waarom onze modellen uitgerust zijn met een verscheidenheid aan eigenschappen die zowel de gebruiker als de zorgverlener helpen. De bedden van Invacare zijn, afhankelijk van het type bed en de uitvoering, voorzien van diverse instelmogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een knie-, rug- en/of beenhoekverstelling.. 

Er zijn diverse opties en accessoires beschikbaar op onze bedden. Verschillende mogelijke afwerkingen en bedeinden zorgen ervoor dat het bed naar smaak kan worden samengesteld. Functionele extra’s zoals zijhekken, hoezen en veiligheidsopties zijn er ook, evenals verschillende handbedieningen. De beschikbaarheid van deze mogelijkheden is afhankelijk van het gekozen bed.