Kinderrolstoelen

Kinderrolstoelen

Als je kind zelf kan rollen, dan is een Invacare kinderrolstoel wellicht een goede keuze.

Action3 Junior | handbewogen rolstoel

Invacare Action3 Junior kinderrolstoel

De Action3 Junior is een opvouwbare, lichtgewicht rolstoel die speciaal ontworpen is voor kinderen. Door het telescopische kruisframe is het mogelijk de zitbreedte en zitdiepte van...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Een dergelijke lichtgewicht rolstoel is speciaal ontworpen voor kinderen en is in staat om mee te groeien met het kind in zijn groei naar tiener. Zo zijn de zitbreedte en de zitdiepte van de kinderrolstoel instelbaar en kan ook de zithoogte naar believen worden aangepast.

De keuze aan accessoires is breed. Zo is er keuze uit verschillende duwhandvatten, arm- en beensteunen, wielen, spaakbeschermers en ga zo maar door. Zo kan ieder kind zijn/haar eigen stoel in zijn/haar eigen stijl creëren.

Invacare kinderrolstoelen kunnen ook worden geleverd als rolstoel met ondersteuning. In dat geval wordt een elektrische hoepelondersteuning of hulpmotor op de rolstoel geplaatst. Dit vereenvoudigt het voortbewegen en vergroot de zelfstandigheid van het kind.