Handbewogen Rolstoelen

Handbewogen Rolstoelen

Handbewogen rolstoelen van Invacare zijn ontworpen voor optimaal gemak, comfort en prestaties

Zoals de term suggereert, is het kenmerkende van de handbewogen rolstoel dat je deze door eigen lichaamskracht moet voortbewegen. Met andere woorden, het wordt aangestuurd en bestuurd door de gebruiker zelf of door een zorgverlener. De afwezigheid van een motor in deze voertuigen maakt ze relatief licht en eenvoudiger qua ontwerp, met opvouwbare en vast frame modellen die aanpasbaarheid en gemakkelijk transport mogelijk maken. Ergonomie is ook essentieel bij de keuze van een rolstoel, en Invacare biedt een breed scala aan gespecialiseerde opties voor stoelen, rugleuningen en ondersteuningsmaterialen, die in verschillende maten kunnen worden besteld om het comfort te optimaliseren. Om niet te vergeten, stijl maakt in alle gevallen deel uit van de vergelijking, met een keuze aan kleuren, een breed scala aan basismaterialen en verschillende opties voor rolstoelafmetingen, om aan de behoeften van elke individuele gebruiker te voldoen.

Lichtgewicht / Küschall rolstoelen

Dagelijks gebruik rolstoelen

Kantelrolstoelen

Kinderrolstoelen

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

De beste rolstoel vinden voor de levensstijl en het activiteitenniveau van elke gebruiker

Handig, veilig, compact en gebruiksvriendelijk, de Invacare handbewogen rolstoel is gemaakt voor onafhankelijke, actieve gebruikers en voor mensen met een drukke levensstijl, die een verschillende mate van fysieke inspanning vereisen en die zelfredzaamheid en kracht van het bovenlichaam bevorderen.

De grote keuze aan Invacare-stoelen voldoet aan de behoeften van gebruikers van verschillende leeftijden en zeer uiteenlopende levensstijlen en omstandigheden, van kinderen tot oudere gebruikers en atleten, waarbij in elk geval prioriteit wordt gegeven aan een bepaald aantal aspecten. Dus hoewel alle Invacare-rolstoelen de gemeenschappelijke kenmerken van gemak, veiligheid en comfort hebben, bieden we speciaal ontworpen handbewogen rolstoelen voor de verschillende niveaus van activiteit en levensstijl van elke persoon. Dit vertaalt zich naar lichtgewicht opvouwbare rolstoelen voor kinderen; basismodellen voor doorvoer, zoals de Action1 of Alu, die robuuste stabiliteit en duurzaamheid bieden voor minder actieve gebruikers; het lichtere gewicht en het gemakkelijke rijgedrag van de Action NG-serie voor wie van gematigde activiteit houdt; het Küschall-assortiment voor de zeer actieve mensen, met ultralichte opties en verfijnde lijnen; en de Top End-lijn voor atleten en recreatief gebruik, om er maar een paar te noemen.

De beslissing welke rolstoel u aanschaft, hangt uiteindelijk af van de levensstijl en persoonlijkheid van de gebruiker.