Invacare microsites

Invacare microsites

Invacare Microsites

Wij hebben enkele microsites waarin we dieper ingaan op de mogelijkheden van onze zorgoplossingen. Wij bevelen het gebruik hiervan van harte aan. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer er vragen zijn:

* Invacare Docs is een portaal waarin u eenvoudig alle belangrijke documentatie over onze producten kunt vinden. In slechts een paar clicks kunt u snel gebruikshandleidingen, service handleidingen en test certificaten van elk Invacare product inzien, downloaden en versturen.

www.invacaredocs.com 

* De Invacare Rest site heeft tot doel om zorgverleners en cliënten te ondersteunen door cliëntgerichte oplossingen te bieden. Dit handige platform geeft ons de mogelijkheid onze kennis en innovatieve oplossingen met u te delen en u te helpen het beste bed en matras te vinden dat aan de wensen van zowel u als de gebruiker voldoet.

www.invacarerest.com 

* Ontdek de Invacare LiNX besturingen voor elektrische rolstoelen: slimme technologie die mobiliteit herdefinieert. Ervaar meer met de het Invacare LiNX besturingssysteem.

www.invacarelinx.com

* Invacare heeft een keuzehulp gemaakt voor besturingen op een elektrische rolstoel. Door deze in te vullen, krijgt u een suggestie voor een type besturing. Vul hem eens in, en bekijk ons voorstel.

www.linx4you.com

* Duik in de elektrische rolstoel Invacare TDX SP2 Ultra met LiNX: Ultieme controle in combinatie met ultiem comfort. Ontdek de vele mogelijkheden die deze stoel te bieden heeft. 

www.invacareULM.com

* De Invacare Rea site presenteert onze passieve oplossingen: innovatieve kantelrolstoelen die individueel aanpasbaar zijn. De range beschikbare accessoires helpt om tegemoet te komen aan een verscheidenheid aan wensen. 

www.invacarerea.com

* De Invacare Action 5 is een handbewogen rolstoel die zowel in vastframe als in een opvouwbaar frame verkrijgbaar is. Deze site geedt de ins en outs van beide uitvoeringen van deze stoel voor dagelijks gebruik duidelijk weer. 

www.invacareaction5.com

* Invacare Scooters - Style is forever: Bij het ouder worden, gaat persoonlijke stijl niet verloren. Daarom bieden we de range scootmobielen op deze microsite aan in 10 verschillende kleuren en 25 speciale accessoires. Zo kunt u een scootmobiel matchen met uw stijl. Op deze website vindt u ook een configurator, zodat u online kunt zien hoe uw wensen eruit zien.

www.invacarescooter.com

* Invacare biedt verschillende zuurstofproducten aan, van het Homefill systeem voor thuis vullen van cilinders tot diverse zuurstofconcentratoren. Bekijk het verschil tussen de stationaire en draagbare concentratoren en check de kenmerken, klinische referenties en medische documenten die de kwaliteit van onze producten garanderen. 

www.oxygen-therapy.net

* Met de verschillende elektrische aandrijvingen en actieve (hoepel) ondersteuningen biedt Alber diverse mogelijkheden om de functies van een handbewogen rolstoel optimaal te benutten, waarmee aan de wensen van de rolstoelgebruiker kan worden voldaan. Bekijk de verschillende mogelijkheden op deze speciale website.

www.alber.nl

* Moderne vormen, geavanceerde technologieën en ergonomie onderscheiden onze Kuschall 2.0 actieve rolstoelen. De K-Series, Compact, Champion en KSL zijn stuk voor stuk betrouwbare, duurzame producten die u de best mogelijke rijprestaties geven. Op deze website vindt u de producten verder uitgediept en kunt u in de configurator online uw eigen stoel samenstellen. 

www.kuschall.com