Invacare microsites

Invacare microsites

Invacare Microsites

Wij hebben enkele microsites waarin we dieper ingaan op de mogelijkheden van onze zorgoplossingen. Wij bevelen het gebruik hiervan van harte aan. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer er vragen zijn:

* Invacare Docs is een portaal waarin u eenvoudig alle belangrijke documentatie over onze producten kunt vinden. In slechts een paar clicks kunt u snel gebruikshandleidingen, service handleidingen en test certificaten van elk Invacare product inzien, downloaden en versturen.

www.invacaredocs.com 

* De Invacare Rest site heeft tot doel om zorgverleners en cliënten te ondersteunen door cliëntgerichte oplossingen te bieden. Dit handige platform geeft ons de mogelijkheid onze kennis en innovatieve oplossingen met u te delen en u te helpen het beste bed en matras te vinden dat aan de wensen van zowel u als de gebruiker voldoet.

www.invacarerest.com 

* Invacare heeft een keuzehulp gemaakt voor besturingen op een elektrische rolstoel. Door deze in te vullen, krijgt u een suggestie voor een type besturing. Vul hem eens in, en bekijk ons voorstel.

www.linx4you.com

* De Invacare Rea site presenteert onze passieve oplossingen: innovatieve kantelrolstoelen die individueel aanpasbaar zijn. De range beschikbare accessoires helpt om tegemoet te komen aan een verscheidenheid aan wensen. 

www.invacarerea.com

* Met de verschillende elektrische aandrijvingen en actieve (hoepel) ondersteuningen biedt Alber diverse mogelijkheden om de functies van een handbewogen rolstoel optimaal te benutten, waarmee aan de wensen van de rolstoelgebruiker kan worden voldaan. Bekijk de verschillende mogelijkheden op deze speciale website.

www.alber.nl

* Moderne vormen, geavanceerde technologieën en ergonomie onderscheiden onze Kuschall 2.0 actieve rolstoelen. De K-Series, Compact, Champion en KSL zijn stuk voor stuk betrouwbare, duurzame producten die u de best mogelijke rijprestaties geven. Op deze website vindt u de producten verder uitgediept en kunt u in de configurator online uw eigen stoel samenstellen. 

www.kuschall.com