Dagelijks gebruik rolstoelen

Dagelijks gebruik rolstoelen

Invacare heeft een range rolstoelen die geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze range varieert van een vrij eenvoudige, lichtgewicht rolstoel tot een exemplaar dat in hoge mate in te stellen is. Een dergelijke opvouwbare rolstoel ondersteunt de dagelijkse activiteiten en draagt bij aan een actief, onafhankelijk leven. Hierbij kunnen ook aanvullende ondersteunende opties gekozen worden.

Invacare Action4 NG handbewogen rolstoel

Invacare Action4 NG handbewogen rolstoel

Als comfortabele, opvouwbare, lichtgewicht rolstoel is de Action4 NG ideaal voor dagelijks gebruik. Het heeft een dubbel vouwframe dat zorgt voor stabiele en soepele...

Invacare Action3 NG handbewogen rolstoel

Met een eenvoudige installatie en een uitgebreid assortiment opties en accessoires voldoet de Action 3 NG van Invacare aan de behoeften van verschillende gebruikers. Dankzij het...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Men kan in rolstoelen zelf rijden, geduwd worden en er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een stoel met een lage zithoogte, die zeer geschikt is om mee te trippelen (“lopen“ terwijl je in de rolstoel zit). De rolstoelen voor dagelijks gebruik zijn veelzijdig en comfortabel, rijden licht en zijn bovendien stijlvol.

Invacare rolstoelen kunnen ook worden geleverd als rolstoel met ondersteuning. In dat geval wordt een elektrische hoepelondersteuning of hulpmotor op de rolstoel geplaatst. Dit vereenvoudigt het voortbewegen en vergroot de zelfstandigheid van de gebruiker.