";

Invacare Action5 WLZ-uitvoering Vouwframe & Vastframe handbewogen rolstoel

De Invacare Action5 WLZ is een lichtgewicht rolstoel met goede rijeigenschappen, die zowel in een vastframe als vouwframe uitvoering verkrijgbaar is. Deze Action5 WLZ is speciaal geconfigureerd voor gebruik in verpleeghuizen. De stoelen zijn zo ontworpen dat diverse onderdelen van de rolstoel in te stellen zijn terwijl de cliënt in de stoel zit. Er is keuze uit verschillende beensteunen, armsteunen zitkussens en ruggen, om voor elke cliënt een passende rolstoel te kunnen creëren. De vastframe WLZ uitvoering is dankzij de zeer lage zithoogte en lichte rijeigenschappen zeer geschikt om mee te trippelen. Dankzij het boxframe ontwerp wordt de spanning en druk op de schouders en het bovenlichaam verminderd. De vouwframe uitvoering rijdt dankzij het gepatenteerde vouwmechanisme extreem licht.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.