Rond het bed

Rond het bed

Bed accessoires voor iedere behoefte

Langere periodes in bed doorbrengen, kan een comfortabelere ervaring zijn dankzij onze bed accessoires. We bieden oplossingen die cliënten helpen zich goed te voelen in bed. Dit varieert van het gemakkelijk bereikbaar zijn van hun bezittingen tot het helpen van zorgverleners bij de positionering en het draaien van een cliënt in bed.

Invacare Areste L110 rugsteun

Deze rugsteun is de perfecte oplossing voor de gebruiker die een betere zitpositie in zijn/haar bed wenst. Met geïntegreerde hoofdsteun voor meer comfort en nylon rug met...

Invacare Sonnet Combi nachtkastje

Verrijdbaar nachtkastje in beuken of kersen uitvoering. De horizontale oppervlakken zijn van gelamineerd hout. Het Sonnet Combi nachtkastje is voorzien van een praktisch blad, een...

Invacare Sonnet Dual nachtkastje

Nachtkastje in beuken of kersen met een praktisch blad, twee laden en een kleine kast. Het blad kan in hoogte aangepast worden van 750-1050 mm, wat hem geschikt maakt voor gebruik...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *

Een range bed-gerelateerde producten

Om te ondersteunen van het gevoel van comfort van mensen die langere tijd in bed moeten doorbrengen, bieden wij diverse nachtkastjes. Deze accessoire helpen de cliënt om zijn/haar spulletjes binnen handbereik in een kstje of lade op te bergen. Zij kunnen tevens fungeren als stabiele ondergrond voor lezen en schrijven. De nachtkastjes zijn hoogte instelbaar en kunnen tevens worden gebruikt om de maaltijd op te zetten tijdens het eten.

Om cliënten te helpen om veilig en comfortabel in en uit bed te gaan zijn er papegaaien en handgrepen verkrijgbaar. Deze bieden extra ondersteuning bij het opstaan en weer gaan liggen.

De bed accessoires van Invacare omvatten ook comfortverhogende hulpmiddelen zoals een rugsteun en een dekenboog.

Een elektrisch bed positioneringssysteem maakt het aanbod compleet. Met behulp van dit systeem kunnen cliënten eenvoudig worden verplaatst of gedraaid in bed.