Deze rugsteun is de perfecte oplossing voor de gebruiker die een betere zitpositie in zijn/haar bed wenst. Met geïntegreerde hoofdsteun voor meer comfort en nylon rug met luchtgaatjes tegen transpireren. De Areste L110 biedt een fijn steuntje in de rug.

Areste L110 Rugsteun
Areste L110 Rugsteun

Manuele rugsteun, met mogelijke hoofdsteun. Kan worden aangepast vanuit een hoek van 45-60 graden

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *
Specificaties en Downloads
Technische gegevens
Technische gegevens
Breedte

Breedte

Breedte: 630 mm

Lengte

Lengte

Lengte: 590 mm

Rughoek

Rughoek

0 - 45° - 60°

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

max. 110 kg

Totaal gewicht

Totaal gewicht

2.8 kg

Prijslijst (1)
Gebruiksaanwijzing (1)
Testen & Certificaten (1)
Testen & Certificaten (1 archive)