Kantelrolstoelen

Kantelrolstoelen

De zoektocht naar een geschikte rolstoel is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als het gaat om een gebruiker die wat extra ondersteuning nodig heeft.

Invacare Rea Azalea Max Kantelrolstoel

Rea Azalea Max kantelrolstoel

Invacare biedt voor gebruikers met een hoger gewicht een kantelrolstoel aan met de naam Azalea Max. De Rea Azalea Max is ontworpen om tegemoet te komen aan mensen met een...

Rea Dahlia kantelrolstoel

Rea Dahlia 30 kantelrolstoel

De Invacare Rea Dahlia 30 is een zeer compacte, lichte, actieve kantelrolstoel, ontwikkeld voor gebruikers die mobiliteit met comfort en drukvermindering zoeken. Deze multi...

Rea Dahlia 45 kantelrolstoel

De Invacare Rea Dahlia 45 heeft het allemaal - een veelzijdige, compacte stoel voor mensen met veranderende behoeften en een slanke, compacte wielbasis verpakt in een modern design...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Een kantelrolstoel kan een goede optie zijn. Deze kenmerkt zich door het feit dat de zitting en rug makkelijk achterover gekanteld kunnen worden, wat zorgt voor steviger zitten en een betere drukverdeling. Daardoor zijn deze rolstoelen zeer geschikt voor intensief en langdurig gebruik van gebruikers.

De kantelrolstoelen van Invacare kenmerken zich door hun vele instelmogelijkheden. Ze zijn ontworpen om mensen met een functiebeperking veel zit- en houdingsondersteuning te bieden.

Zo is dit type Invacare rolstoel voorzien van een zitkantelsysteem dat helpt bij de drukverdeling en vermindering van schuifkrachten. Dit beperkt de kans op decubitus en vergroot het zitcomfort aanzienlijk. Verder is er onder andere keuze uit diverse rugleuningen, zittingen, beensteunen en zitaccessoires.

Ook voor zwaardere gebruikers tot 180 kg heeft Invacare een comfortabele kantelrolstoel.