De Invacare Colibri is een stijlvolle, simpele en kleurrijke lichtgewicht scootmobiel, ontworpen voor hen die een compleet onafhankelijke leefstijl hebben. Dankzij het unieke Invacare LiteLock™ systeem kan deze scooter gemakkelijk, zonder gereedschap, uit elkaar worden gehaald en past daarmee eenvoudig in iedere kofferbak. Met zijn kleine omvang is de Invacare Colibri uitzonderlijk wendbaar in smalle of beperkte ruimtes. Dat is waarom deze micro scootmobiel u overal brengt, waar u maar wilt! 

U heeft de keuze uit een reeks trendy, verwisselbare accentkleuren om uw eigen ontwerp te realiseren. Wees klaar om comfortabel en veilig te rijden in de stijlvolle Colibri.

De Invacare Colibri is eenvoudig te demonteren. Het kost slechts een paar minuten om de Colibri te demonteren voor transport. Colibri biedt gebruikers de optie van een grotere wielset en batterijpakket, perfect voor reizen op hobbeliger terrein, zoals geplaveide straten. Gebruikers kunnen kiezen waar ze hun batterij willen opladen - rechtstreeks op de Colibri of losgekoppeld.

De Invacare Colibri zorgt ook voor meer comfort voor gebruikers. De zachte, gewatteerde stoel zorgt voor comfort tijdens het rijden. Het heeft ook een optionele 'easy fit'-stoelveringset voor meer comfort.

Enkele kenmerken van de Invacare Colibri:

• Kleuren: De Invacare Colibri wordt geleverd in een reeks trendy kleurpanelen. Gebruikers kunnen hun beste pasvorm kiezen.

• Eenvoudig te demonteren: het is voorzien van het Invacare LiteLockTM-systeem waarmee het gemakkelijk kan worden gedemonteerd zonder gereedschap.

• Meer comfort: De Invacare Colibri wordt geleverd met een zachte, gestoffeerde stoel die comfort biedt tijdens het rijden. Het wordt ook geleverd met een optionele, gemakkelijk te monteren stoelveringset voor meer comfort.

• Duurzaamheid: Colibri is gebouwd met hoogwaardige materialen die lang meegaan.

• Stijlvol ontwerp: Colibri heeft een elegant en esthetisch ontwerp.

Demontage zonder moeite
Demontage zonder moeite

Minder dan een minuut is alles wat u nodig hebt om de Colibri te demonteren.

Set grotere wielen en baterijpakket (optie)
Set grotere wielen en baterijpakket (optie)

Perfect om grotere afstanden mee af te leggen en op ongelijk terrein te rijden. Kies waar u de batterij wilt opladen: direct op de Colibri of los ervan.

Meer comfort
Meer comfort

De zachte, gevoerde zitting geeft comfort tijdens het rijden. Voor nog meer comfort is er ook een `easy fit' zittingvering verkrijgbaar.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Specificaties en Downloads
Technische gegevens
Technische gegevens
Rugbreedte

Rugbreedte

465 mm

Zitdiepte

Zitdiepte

400 mm

Zithoogte

Zithoogte

370 - 420 mm

Breedte aandrijfunit

Breedte aandrijfunit

610 mm

Totale lengte

Totale lengte

1010 mm

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

136 kg

Accu capaciteit

Accu capaciteit

2 x 12 Ah 2 x 18 Ah

Draaicirkel

Draaicirkel

2200 mm

Max. obstakel hoogte

Max. obstakel hoogte

45 mm

Max. veilige helling

Max. veilige helling

6° / 10,5 %

Motor capaciteit

Motor capaciteit

200 W

Snelheid

Snelheid

8 km/u

Bereik

Bereik

tot 16 km

Totaal gewicht

Totaal gewicht

44 kg (12 Ah) 49 kg (18 Ah)

Behuizingkleur

Behuizingkleur

Sapphire Blue, Garnet Red, Jade Green, Marble White, Diamond Silver

Behuizingkleur

Opmerking

De aangegeven actieradius is door middel van ideale gestandaardiseerde ISO testen berekend. Werkelijk te rijden afstand in realistische omstandigheden zal dan ook sterk afhankelijk zijn van de banden spanning, het gewicht van de gebruiker, de status van de accu’s en de buiten temperatuur. Deze factoren dragen bij aan een mogelijk lager uitvallen van de actieradius.

Prijslijst (1)
Servicehandleiding (1)
Servicehandleiding (1 archive)
Testen & Certificaten (1)
Testen & Certificaten (1 archive)