Invacare haalt ruim $ 28k op voor Free Wheelchair Mission

Nieuws

Invacare haalt ruim $ 28k op voor Free Wheelchair Mission

Opbrengst Move for Mobility

Invacare's eerste Move for Mobility, in samenwerking met Free Wheelchair Mission, was een wereldwijd fondsenwervingsinitiatief dat honderden werknemers inspireerde om naar buiten te gaan en actief te zijn.

Making Life's Experiences Possible® werd een focus tijdens de Move for Mobility-campagne. Onze medewerkers namen deel aan verschillende activiteiten, waaronder paardrijden, surfen, bergbeklimmen, yoga en marathons.

425 Invacare-medewerkers uit 20 landen meldden zich aan voor de campagne en haalden meer dan $ 28k op. Het financieren van één rolstoel kost $ 96. Met de fondsenwerving van Invacare zullen 294 rolstoelen van Free Wheelchair Mission worden verstrekt aan mensen met een lichamelijke beperking in landen met weinig middelen. Hierdoor worden levens veranderd en worden ontvangers in staat gesteld een onafhankelijker en mooier leven te leiden.

Move for Mobility Kick off

Geoff Purtill, president en CEO van Invacare, bracht onlangs tijd door in de Dominicaanse Republiek om rolstoelen uit te delen met Free Wheelchair Mission en zei: "De wereldwijde inzamelingsactie Move for Mobility was een zeer succesvolle inspanning van het Invacare-team. Deze campagne illustreert de toewijding van ons bedrijf aan toegankelijkheid en inclusie voor mensen over de hele wereld."

Geoff bezocht dorpen met teamleden van de liefdadigheidsinstelling en assembleerde en distribueerde rolstoelen in afgelegen gebieden met de lokale partner van Free Wheelchair Mission, El Buen Samaritano Hospital. Hij voegde eraan toe: "Ons werk in de Dominicaanse Republiek was ontzettend mooi en een geweldige kans om de impact te zien van het geven van mobiliteit aan mensen in nood. Veel van de rolstoelontvangers zaten op een plek met zeer weinig faciliteiten, en deze rolstoelen zullen helpen bij het deelnemen aan activiteiten met vrienden en familie."

"Er was een overweldigend gevoel van dankbaarheid van de ontvangers dat doet beseffen hoeveel we in de ontwikkelde landen als vanzelfsprekend beschouwen. Free Wheelchair Mission heeft een geweldig programma om iets terug te doen, en Invacare zet zich in om hun inspanningen tot ver in de toekomst te ondersteunen."

MfM Geoff Purtill
Al meer dan vijf jaar deelt Invacare zijn technische vaardigheden en expertise om te helpen bij het onderzoek, het ontwerp en de productie van kosteneffectieve rolstoelen voor Free Wheelchair Mission.

Nuka Solomon, CEO van Free Wheelchair Mission, zei: "We zijn dankbaar en trots op de sterke samenwerking die we de afgelopen jaren met Invacare hebben ontwikkeld en waren verheugd om hun teams in mei te zien helpen om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren om rolstoelen te verstrekken aan degenen die ze nodig hebben."

"Het was een eer voor mij om eerder deze maand samen te werken met Geoff in de Dominicaanse Republiek. Samen hebben we meer dan 60 rolstoelen van Free Wheelchair Mission uitgedeeld aan mensen die daarop zaten te wachten. Ik kijk ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten om rolstoelen naar gemeenschappen te brengen die geen toegang hebben tot mobiliteitsoplossingen."