Alber

Alber

Rolstoel hulpmotoren die mobiliteit en flexibiliteit bieden

De range van Alber elektrische hulpaandrijvingen maakt het rijden in een handbewogen rolstoel lichter en gemakkelijker en kan ook het duwen van een rolstoel lichter maken.

Alber via Go V24 duwondersteuning

Alber via GO V24 hulpaandrijving

De compacte duwhulp voor rolstoelen.

Er zijn momenten waarop een slechte stoep of een kleine helling een onneembaar obstakel worden voor dagelijkse dingen. De via GO - de...

Alber e-motion DuoDrive hulpaandrijving

Alber e-motion DuoDrive hulpaandrijving

Met de e-motion DuoDrive kunnen in Cruise Mode langere afstanden worden afgelegd zonder te hoepelen. Alleen sturen gebeurt via de hoepels, de aandrijfwielen doen de rest. Er zijn...

Alber e-motion M25 | elektrische hulpaandrijvingen

Alber e-motion M25 hulpaandrijving

De Alber e-motion is een hoepelondersteuning, waarmee je een rolstoel met elektrische ondersteuning creëert. Dat wil zeggen dat de wielen meehelpen bij het hoepelen / rollen. Het...

Alber e-fix E35/E36 | elektrische hulpaandrijvingen

Alber e-fix E35/36 hulpaandrijving

De e-fix maakt van een handbewogen rolstoel een zeer smalle en korte elektrische rolstoel en zorgt voor meer mobiliteit en onafhankelijkheid van de gebruiker.

Met de elegante...

Alber viamobil V25 elektrische hulpaandrijving

Alber viamobil V25 hulpaandrijving

De Alber viamobil V25 is een rem- en duwondersteuning en maakt het gemakkelijker om een rolstoel te duwen. Tevens helpt deze bij het remmen. De Alber viamobil V25 hulpmotor is...

Alber SMOOV One hulpaandrijving

Alber SMOOV one hulpaandrijving

SMOOV one is jouw innovatieve elektrische aandrijving die je altijd flexibel aan je rolstoel kunt vastkoppelen en loskoppelen. Op ieder gewenst moment. Je bepaalt zelf wanneer je...

Alber e-pilot P15 | elektrische hulpaandrijvingen

Alber e-pilot P15 hulpaandrijving

De Alber e-pilot P15 is een elektrische aankoppelbike voor een rolstoel, waarmee gemakkelijk langere afstanden snel worden afgelegd. Bij de ontwikkeling van deze fiets voor je...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.

Of het nu is om het zelf rollen met de rolstoel minder vermoeiend te maken, of van een handbewogen rolstoel een elekrisch aangedreven rolstoel te maken, of om gemakkelijker heuvels of hellingen te nemen. De Alber hulpmotoren zorgen voor meer mobiliteit voor rolstoelrijders en hun partners.

Om welk Alber product het ook gaat, naast dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn, zijn ze ook allemaal demontabel en gemakkelijk om te vervoeren.

Alber hulpaandrijvingen bieden verschillende soorten functionaliteit voor handbewogen rolstoelen

De range van Alber producten bieden rolstoelrijders verschillende voordelen, afhankelijk van de behoefte en wie de rolstoel voortbeweegt. We bieden oplossingen voor zowel de rolstoelrijder als de rolstoel duwer.

De smoov One, e-motion M25, e-fix E35/36, twion M24 en e-pilot P15 zijn hulpaandrijvingen die voordelen voor de rolstoelrijder zelf bieden. De mate van ondersteuning die deze oplossingen bieden verschillen: het varieert van elektrische ondersteuning van de hoepelbeweging tot het volledig elektrisch rijden. Sommige zijn geschikt voor kortere afstanden, andere kunnen ook langere afstanden afleggen zoals de e-pilot elektrische handbike. Deze kan afstanden tot wel 50 km met 1 keer opladen afleggen.

Alber biedt ook rolstoel hulpaandrijvingen die het gemakkelijker maken voor de duwer om de rolstoel voort te bewegen. Dit zijn bijvoorbeeld de e-fix E35/36 met begeleidersbediening, viamobil V25 en viamobil V14. Dit zijn rolstoel duwhulpen die het duwen, remmen en soms ook draaien met de rolstoel lichter en veiliger maken. Dit zijn uitstekende oplossingen voor degenen die het zwaar vinden om een rolstoel te duwen en geven ook ondersteuning bij hellingen.

Het idee achter de Alber rolstoel hulpaandrijvingen is het gemak om het zelf met een rolstoel rijden lichter te maken en om zoveel mogelijk mobiel en zelfstandig te blijven. Daarom is er ook nagedacht over het gewicht van de hulpaandrijvingen. Het ontwerp en materiaal gebruik zijn zo bedacht, zodat de aandrijvingen eenvoudig meegenomen kunnen worden in een auto en toch duurzaam zijn.

De Alber hulpaandrijvingen kunnen met het merendeel van de handbewogen rolstoelen gecombineerd worden. En voor de hulpaandrijvingen (uitgezonderd de viamobil) is de Alber Mobility App beschikbaar, die een range aan functionaliteiten biedt, zoals snelheidsinstellingen, allerlei nuttige gegevens en een navigatiesysteem.