De Invacare Cetus-scootmobiel is een ideaal duurzaam, premium product voor diegenen die volledige onafhankelijkheid en comfort wensen om verder weg te reizen. De Cetus biedt premium prestaties aan mensen met een actieve, onafhankelijke levensstijl en kan tot 44 km rijden met zijn hoogwaardige 100 Ah-accu’s. Met geavanceerd comfort, uitgebreide verstelbaarheid, voor- en achtervering zorgt de Cetus voor een soepele rit over bijna alle terreinen.

De Cetus is de ideale scootmobiel voor wie volop van het leven wil genieten. Met een maximaal bereik tot 44 km ondersteunt de Cetus gebruikers op langere reizen. Met snelheden tot 15 km/u en een hoog-/laag snelheidsschakelaar op het bedieningspaneel om moeiteloos te schakelen tussen trottoir- en wegsnelheden is de Cetus ideaal voor alle omgevingen.

Een 56 cm brede draaibare, luxe stoel ondersteunt gebruikers van alle vormen en maten. De Cetus kan gemakkelijk worden aangepast met een ingebouwd schuifmechanisme van de stoel, rughoek- en hoogteverstelling. Met een hoger maximaal gebruikersgewicht van 226 kg is de Cetus echt een divers product voor een scala aan gebruikers.

Perfect voor die ruigere terreinen is de Cetus voorzien van 15 ”banden en voor- en achtervering om een soepelere rit te bieden voor wie op zoek is naar een avontuurlijkere reis.

Belangrijkste kenmerken:

  • Duurzaam en premium kwaliteit: de Cetus elektrische scootmobiel van Invacare is speciaal ontworpen om een ​​duurzaam, premium product te bieden voor diegenen die volledige onafhankelijkheid willen om verder weg te reizen.

  • Geavanceerd comfort: inclusief 56 cm brede draaibare, luxe stoel met rughoek- en hoogteverstelling voor een soepele rit.

  • LCD-bedieningspaneel: geeft alle belangrijke informatie weer, waaronder: snelheid, temperatuur, accuniveau en diagnose.

  • Zichtbaarheid onderweg: voor- en achterverlichting, ingebouwde richtingaanwijzers en dubbele achteruitkijkspiegels.

  • Strak design: sportief en stijlvol design met een scala aan accessoires.

  • Gebouwd voor alle terreinen: 15” luchtbanden, voor- en achtervering, 110 mm bodemvrijheid voor het nemen van hoge drempels.

  • Extra accessoires zijn onder meer: mand voorzijde, houder voor mobiele telefoon, stok-/krukhouder, elektrische stoelverhoger en voor- en achterbumpers.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Specificaties en Downloads
Brochures (1)
Brochures (1 archive)
Prijslijst (1)
Gebruiksaanwijzing (1)
Gebruiksaanwijzing (1 archive)
Servicehandleiding (1)
Servicehandleiding (1 archive)
Testen & Certificaten (1)
Testen & Certificaten (1 archive)