De Invacare Scorpius is speciaal ontworpen voor mensen die een actief en onafhankelijk leven willen leiden zonder in te leveren op ruimte. Ideaal voor dagelijks gebruik, de elektrisch opvouwbare Scorpius-A is de perfecte reisgenoot voor diegenen die hun scootmobiel naar het buitenland willen meenemen. Verkrijgbaar in 2 verschillende, stijlvolle kleuren en erg handig voor mensen die graag reizen. De veelzijdige Scorpius-A is compact genoeg om in een standaard kofferbak van een auto te passen of om mee te nemen op verre reizen.

De indrukwekkend kleine voetafdruk in opgevouwen toestand betekent dat de scootmobiel gemakkelijk in kleine ruimtes kan worden opgeborgen, zoals onder de trap of naast meubels.

Voor onafhankelijkheid tijdens uw vakantie in het buitenland voldoet de scootmobiel aan de normen voor luchttransport. De standaard 11,6 Ah lithium-ion accu weegt slechts 2,8 kg en voldoet aan de IATA- en FDS-normen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Compact: moeiteloos opvouwbaar voor transport en opslag.

  • Goedgekeurd voor luchttransport: voor onafhankelijkheid in het buitenland; de standaard 11,6 Ah lithium-ion accu weegt slechts 2,8 kg en voldoet aan de IATA- en FDS-normen. Het is wel aan te raden om voor vertrek contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij.

  • LED-aanraakpaneel: intuïtieve touchscreentechnologie. In staat om de Scorpius-A in minder dan 10 seconden op te vouwen! Voorzien van anti-diefstalbeveiliging.

  • Duurzaamheid: met standaard 8" PU-wielen is de Scorpius geschikt voor verschillende soorten terreinen.

  • Extra accessoires zijn onder meer: ​​opbergtassen (rugleuning- en stuurkolomtas, evenals handige opberghoes) en een 17,6 Ah accu (grotere lithium-ion accu voor langere afstanden).

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Specificaties en Downloads
Brochures (1)
Brochures (1 archive)
Prijslijst (1)
Gebruiksaanwijzing (1)
Servicehandleiding (1)
Testen & Certificaten (1)
Testen & Certificaten (1 archive)