Bereikbaarheid van Invacare tijdens corona-periode

Nieuws

Bereikbaarheid van Invacare tijdens corona-periode

Informatie over de huidige bereikbaarheid van Invacare.

Wij hebben als Invacare op dit moment 2 grote prioriteiten: het zoveel mogelijk helpen van onze klanten en de gezondheid van onze werknemers en klanten. Wij volgen als bedrijf de richtlijnen van het RIVM. Hieronder een overzicht met betrekking tot onze bereikbaarheid.Customer Service

Vanwege het thuiswerken en de verminderde bezetting op Customer Service vragen wij onze dealers om zoveel mogelijk per mail te communiceren met Customer Service. Dit betekent: CSede@invacare.com voor algemene vragen en offerte aanvragen, en ordersNL@invacare.com voor bestellingen.

 

Technische Dienst

Nog steeds willen wij onze dealer ondersteuning bieden bij reparaties. We verzoeken om reparaties op te sturen naar onze werkplaats in Ede, voorzien van de gebruikelijke documentatie. Trainingen die gepland stonden blijven tot nader order uitgesteld. Ook wat betreft vragen voor de Technische Dienst willen we u vragen deze zoveel mogelijk via mail te stellen: technischedienst@invacare.com.

 

Accountmanagers

Onze accountmanagers bieden u graag ondersteuning op afstand: telefonisch, via whatsapp  (met video) of via Skype of andere online tools.

 

Hartelijk dank voor uw medewerking & begrip!