Doorontwikkeling Aquatec Ocean Ergo douche-/toiletstoelen

Nieuws

Doorontwikkeling Aquatec Ocean Ergo douche-/toiletstoelen

Met trots presenteren wij de nieuwste verbeteringen aan de succesvolle Aquatec Ocean Ergo douche-/toiletstoelen.
Ocean Ergo verbeteringen

We zijn er trots op om de nieuwste verbeteringen aan de succesvolle Aquatec Ocean Ergo douchestoelen te presenteren. Invacare heeft samengewerkt met experts en therapeuten om het assortiment nog veelzijdiger te maken zodat douchen en toiletgang eenvoudiger, comfortabeler en nóg veiliger worden.

NIEUWE functies zijn onder meer:

  •  Verbeterd armleuningsysteem

> De nieuw ontworpen armleuningen bieden meer steun en comfort dankzij een verbeterde rustpositie en een zachter oppervlak. De armleuning is ook voorzien van een gebruiksvriendelijk, geïntegreerd veiligheidsvergrendelingssysteem.

  • Verlaging van de zithoogte

> Er is een extra hoogteverstelling van de zitting tot de grond ontworpen om veilige en onafhankelijke transfers te bevorderen. Het frame kan worden verlaagd om nog meer plaats te bieden aan mensen met een kleiner postuur.

  • Tilt stop-functieOcean (dual) VIP Ergo

> Dit voorkomt dat het frame naar voren kantelt tot voorbij 0°. Dit zorgt ervoor dat het frame horizontaal op de grond blijft en maakt tiltransfers mogelijk.

  • Ergonomische hoofdsteunhouder (binnenkort)

> Met meerdere asaanpassingen geeft de nieuwe ergonomische hoofdsteunhouder superieure houdingsondersteuning aan het hoofd en de nek. Aanpassingen gebeuren snel en eenvoudig. Geen gereedschap nodig.

 

In een reactie op de laatste ontwikkelingen zei Invacare's EMEA Group Product Manager: "Onze Aquatec Ocean Ergo-reeks is een van de meest configureerbare en succesvolle douche- en toiletseries in de huidige markt. Onze teams hebben hard gewerkt om deze allernieuwste verbeteringen te realiseren. We zijn ervan overtuigd dat ons assortiment nog meer waarde zal blijven bieden aan onze klanten in vele landen.”

Ontdek meer!

> Brochure Aquatec Ocean Ergo range: 

> Brochure Aquatec Ocean (Dual) VIP Ergo: 

> Brochure Aquatec Ocean Ergo Accessoires:

Douchen en toiletgang worden eenvoudiger, comfortabeler en nóg veiliger!