Extra breedtematen Invacare Softform Premier Active 2 matras

Nieuws

Extra breedtematen Invacare Softform Premier Active 2 matras

Het assortiment Invacare matrassen wordt steeds completer!

Vanaf 1 november 2019 is het Softform Premier Active 2 matras ook leverbaar in bredere maten. Naast de breedtematen tot 90 cm kan nu voor bredere bedden ook gekozen worden voor de matrasbreedtes 100cm, 103cm, 105cm, 115cm en 120cm met een maximaal gebruikersgewicht tot 247 kg!

 

Hiermee kunnen nu ook het Octave bed 120 cm en het nieuwe Nordbed Optimo met de maatvoeringen 105 en 120 cm worden uitgerust met het Softform Premier Active 2 matras. Ook verschillende lengtematen zijn overigens beschikbaar.Over het Softform Premier Active 2 matras

Het Softform Premier Active 2 is een hybride matras dat met en zonder RX pomp (alternerend) kan worden toegepast in alle categorieën decubitus.

Dit matras combineert de drukverlagende kwaliteiten van de speciaal gesneden foam bovenlaag met de flexibele luchtcompartimenten daaronder. Deze kunnen, indien noodzakelijk, afzonderlijk gevuld worden voor een dynamische behandeling.

Deze opbouw zorgt ervoor dat de cliënt altijd ondersteund wordt door de kwalitatief hoogwaardige foam*, of de innovatieve digitale pomp (die de luchtcompartimenten activeert) nu aan of uit staat. Het comfortabele foam biedt te allen tijde effectieve drukverlaging en een hoog comfort.

*(NICE Clinical Guide 179, September 2014)Meer informatie 

Wil je meer weten over het Softform Premier Active 2 matras klik dan hier.

Interesse in een demo van dit matras? Neem dan contact op met Invacare: 0318 695 757 – nederland@invacare.com