Invacare Birdie EVO

Nieuws

Invacare Birdie EVO

Ontdek de passieve tillift van Invacare!

De Birdie EVO is de passieve tillift van Invacare; een ergonomische lift die ervoor zorgt dat de cliënt eenvoudig 360° kan worden gedraaid. Hierdoor wordt positionering veel gemakkelijker voor de zorgverlener en vermindert de kans op angst bij de cliënt. De hoge mast zorgt ervoor dat er bij deze handeling altijd voldoende ruimte is voor de cliënt.
 
De belangrijkste kenmerken van de Birdie EVO op een rij:

  • Slow’R® -  Geïntegreerde demper vermindert sterk de schommelende beweging
  • SMARTLOCK® -  Wissel het tiljuk sneller, veiliger en eenvoudiger dan ooit met ons ‘quick release’ mechanisme. Geen gereedschap nodig
  • Hook Design - Bevestig tilbanden veilig met één hand dankzij een nieuw gebruiksvriendelijk ontwerp.

Deze passieve lift biedt maximaal comfort en veiligheid tijdens de transfer van een cliënt naar of vanuit een bed, stoel of zelfs de vloer. Onze nieuwe Birdie EVO familie kan eenvoudig worden in- en uitgevouwen zonder gereedschap. Bij opslag neemt de lift minimale ruimte in beslag en is deze gemakkelijk te transporteren. Indien nodig kan de mast worden losgemaakt van de voet zonder gereedschap. De Birdie EVO Compact heeft een laag gewicht van 31 kg, waardoor opslag en transport nog eenvoudiger worden.
 
De Birdie EVO is verkrijgbaar in een Compact en een reguliere uitvoering, die verschillen in afmetingen, gewicht en maximaal gebruikersgewicht. Meer informatie hierover vind je hier.
 
Wil je meer weten over of een passing met de Birdie EVO? Neem dan contact op met Invacare – 0318 695 757 – nederland@invacare.com.