Invacare Europa partner van Free Wheelchair Mission: Together, for mobility

Nieuws

Invacare Europa partner van Free Wheelchair Mission: Together, for mobility

Er zijn wereldwijd 75 miljoen mensen die een rolstoel nodig hebben. Veel van deze mensen wonen in landen waarin het moeilijk is om een rolstoel te betalen. Invacare is nu trotse partner geworden van Free Wheelchair Mission om deze mensen te ondersteunen.

Het verbeteren van de kwaliteit van leven en “making life experiences possible” is Invacare's belangrijkste missie. Als bedrijf zijn wij daarom van mening dat wij ook een sociale verantwoordelijkheid hebben. 
 
Free Wheelchair Mission is een humanitaire non-profit organisatie die gratis rolstoelen ontwerpt en fabriceert voor mensen in landen met zeer beperkte middelen. Sinds 2001 hebben zij al meer dan één miljoen rolstoelen verspreid. Hun grote ambitie is om er voor 2025 nog eens een miljoen uit te delen en wij bij Invacare willen hen zo goed mogelijk helpen deze ambitie waar te maken.
 
Samen met FWM hebben we overleg gehad over hoe zij gebruik kunnen maken van onze ervaring en kennis en hoe wij hen kunnen ondersteunen. Vanaf dag één waren we onder de indruk van hun werk en van het één kwam het ander. Wij willen mensen overal ter wereld helpen, ook diegenen die geen rolstoel kunnen betalen. 
 
“Invacare Europa is enthousiast om zo'n mooi doel te steunen en kijkt uit naar deze samenwerking om FWM te helpen hun doel te bereiken. Met dit partnerschap nemen wij onze sociale verantwoordelijkheid en ondersteunen onze missie "making life experiences possible" "- Ricardo Perez, VP Marketing EMEA.

Lees meer over Free Wheelchair Mission: freewheelchairmission.org.
Meer informatie over deze samenwerking vind je hier