Invacare introduceert Alber e-motion DuoDrive 

Nieuws

Invacare introduceert Alber e-motion DuoDrive 

Ontdek de nieuwe Alber e-motion DuoDrive die je nóg meer vrijheid geeft.
Alber e-motion DuoDrive

Voortbewegen met slechts één draai aan de knop: de nieuwe DuoDrive oplossing van Alber geeft jou meer vrijheid. Met de e-motion gaat het hoepelen lichter door de elektrische ondersteuning. Met de toevoeging van de DuoDrive hoef jij zelfs helemaal niet te hoepelen. De DuoDrive is de nieuwste versie van de e-motion.

Wat is de DuoDrive?
De DuoDrive is een traploze snelheidsregelaar voor de nieuwste generatie Alber e-motion. 
De Alber e-motion had al geruime tijd Cruise Mode als optie in de e-motion M25 app. Rijden in deze modus vereist een eemalige push. Daarna blijft de ondersteuning kracht geven tot een gewenste snelheid. De snelheid wijzigen was mogelijk via een gebruiksvriendelijke app op de smartphone. 

De nieuwe DuoDrive geeft naast de smartphone een tweede bedieningsoptie en nog meer gebruiksvriendelijkheid. De bediening in de vorm van een draaiknop wordt eenvoudig gemonteerd en draadloos gekoppeld met de e-motion hoepelondersteuning. Met deze knop regel je traploos de snelheid van de Cruise Mode.

Benut meer mogelijkheden van de e-motion met DuoDrive
De DuoDrive werkt heel intuïtief. Met een draai aan de knop verhoog of verlaag je direct de snelheid. En met één tik of met het afremmen van de wielen schakel je het systeem uit. 

Schakel spontaan tussen hoepelondersteuning en Cruise Mode tijdens het rijden of direct vanuit stilstand. Je hebt zelf de keus hoe jij de ondersteuning wilt inzetten.

Op hellingen geeft DuoDrive veel mogelijkheden want de snelheid blijft constant bij stijgen of dalen. Op steile hellingen kan de snelheid nog verder worden verlaagd met een draai aan de knop en heeft het systeem een remmende werking. Hierdoor heb jij altijd de volledige controle over je snelheid. Dat geeft een veilig gevoel. Viaducten, steile opritten, dijken, bruggen, parkeergarages, toegangen tot openbare gebouwen; niets houdt je tegen!

Energie over voor leuke dingen met DuoDrive
Invacare zorgt met de oplossingen van Alber ervoor dat het rijden in een handbewogen rolstoel makkelijker gaat, zodat er meer genoten kan worden van het alledaagse en het rolstoelrijden minder moeite kost. Invacare draagt met de innovaties van Alber daaraan bij. DuoDrive is de nieuwste innovatie die jou meer vrijheid en mogelijkheden biedt. Wil je meer weten over de DuoDrive? Kijk op www.alber.nl of neem contact op met jouw rolstoel-leverancier.
 

Voortbewegen met slechts één draai aan de knop!