Invacare introduceert de Küschall Compact 2.0

Nieuws

Invacare introduceert de Küschall Compact 2.0

De Compact 2.0 is een betrouwbare, vouwbare rolstoel met kruisframe, die moeiteloos kan worden ingeklapt. Het lichtgewicht frame is robuust voor soepele rijprestaties.

De Compact 2.0 is de nieuwste beschikbare stoel uit de nieuwe Küschall lijn, nadat eerder al de K-Series 2.0 en Champion 2.0 werden geïntroduceerd. Kies je voor een Küschall Compact 2.0 dan kies je voor betrouwbaarheid. Deze rolstoel komt met wegzwenkbare of vaste beensteunen en is eenvoudig aanpasbaar aan je behoefte voor nog meer comfort. Of je nu een hoger configuratieniveau nodig hebt of een actief product, de uitstekende functionaliteiten van de nieuwe Compact passen bij jouw levensstijl.

De Compact 2.0 heeft een nieuwe uitstraling. Door hydrovorming is het frame sterker gemaakt, waardoor er meer stijfheid is waar dit in het frame nodig is. Hierdoor kon het frame ook smaller gemaakt worden. Met hydrovorming is er ook meer vrijheid wat betreft vormen, zodat er meer ergonomie in het frame verwerkt kon worden voor vastpakken.

UNLIMIT YOUR WORLD
De nieuwe Küschall stoelen staan in het teken van "Unlimit your world". Het geeft weer waar Küschall-gebruikers voor staan. Omdat de je de Küschall stoelen persoonlijk kan ontwerpen en omdat deze een nieuwe standaard van sterkte en stijfheid neerzetten, zullen deze rolstoelen je helpen de wereld verder te ontdekken. Dus waar wacht je nog op? Ga grenzen voorbij!

Website en Configurator
Bekijk ook de gloednieuwe Küschall website en Configurator. In de Küschall Configurator kun je jouw eigen stoel samenstellen en direct zien hoe dit er uit ziet!

Unlimit Your World