Invacare introduceert de milieuvriendelijke douchestoel Aquatec Pico GREEN!

Nieuws

Invacare introduceert de milieuvriendelijke douchestoel Aquatec Pico GREEN!

Met trots introduceert Invacare twee nieuwe sanitaire hulpmiddelen, gemaakt met houtvezels die een natuurlijk antibacterieel effect hebben. Door het vermijden van het gebruik van nano-zilver ionen die schadelijk zijn voor het lichaam en het milieu, brengt de Aquatec Pico GREEN een vleugje natuur in de badkamer.
Pico Green

De Aquatec Pico GREEN is de sterke en duurzame helper in de badkamer. Deze stoel bestaat deels uit duurzame grondstoffen, namelijk fijne houtvezels. Deze zorgen ervoor dat de Pico GREEN een antibacteriële werking heeft en zo het risico op infectie minimaliseert. Op de zitting, rugleuning en afneembare armleuningen hebben bacteriën op lange termijn geen kans.  

De Pico GREEN is een slim hulpmiddel dat zowel senioren, cliënten, als mensen met een lichamelijke beperking veiligheid geeft tijdens het douchen. En het beste van alles: milieubewuste gebruikers hoeven het niet te stellen zonder goed ontwerp. Het zichtbare houtgehalte en de groene voetjes maken van de douchestoel een blikvanger in de badkamer. Bovendien is elk model uniek  door het natuurlijke materiaal hout en de vezels. 

De unieke douche-/toiletstoel voor elke badkamer:
-    Met duurzaam (in Duitsland) geproduceerde houtvezels
-    Verminderde uitstoot van broekasgas bij productie
-    Antibacteriële werkzaamheid bewezen in laboratoriumtest
-    De houtvezels zijn met het blote oog te zien
-    Aangenaam oppervlak dat bijna als hout aanvoelt  

De Aquatec Pico GREEN is stabiel, licht en praktisch: met een paar eenvoudige stappen zet je de armleuningen of de rugleuning om of haal je ze eraf. Het past ook in smalle douches of badkamers. 

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

=> Aquatec Pico GREEN 

Pico Green douchestoel

Douchekruk / douchestoel met hygiënische uitsparing, naar behoefte aan voor- of achterzijde te plaatsen. Ontdek hier meer!

=> Aquatec Pico GREEN Commode  

Aquatec Pico GREEN Commode

3-in-1 oplossing, inzetbaar als toiletframe, toiletstoel met toiletemmer en als douchestoel (softzitting niet standaard inbegrepen). Lees hier meer!

Natuurlijk antibacteriële werking én verminderde broeikasuitstoot bij productie