Invacare neemt deel aan inzamelingsactie 'Move for Mobility'

Nieuws

Invacare neemt deel aan inzamelingsactie 'Move for Mobility'

Invacare neemt in mei deel aan de eerste wereldwijde inzamelingsactie 'Move for Mobility'
Move for Mobility

We kondigen met trots de lancering aan van Move for Mobility, een wereldwijd fondsenwervingsinitiatief met onze partner, Free Wheelchair Mission. Onze Invacare-inzamelingsactie vindt in mei plaats in twintig deelnemende landen.

Tijdens het Move for Mobility-initiatief van volgende maand zullen honderden Invacare-medewerkers over de hele wereld deelnemen aan een collectieve inspanning om het werk van Free Wheelchair Mission te ondersteunen bij het verstrekken van levensveranderende rolstoelen aan mensen die in afgelegen gemeenschappen wonen zonder toegang tot mobiliteitshulpmiddelen. Onze medewerkers zullen deelnemen door actief te zijn, wandelend, rollend, rennend of een fysieke teamuitdaging aan te gaan, allemaal om bewustzijn en geld in te zamelen voor dit geweldige doel.

Al meer dan vijf jaar delen we onze technische vaardigheden en expertise om te helpen bij het onderzoek, het ontwerp en de productie van kosteneffectieve rolstoelen voor Free Wheelchair Mission. Samen verdiepen we in 2024 onze samenwerking door geld in te zamelen voor nóg meer rolstoelen.

Met naar schatting 80 miljoen mensen in de wereld die een rolstoel nodig hebben, wil Move for Mobility een echte impact maken door geld in te zamelen om rolstoelen te verstrekken aan mensen die geen toegang hebben tot hulpmiddelen of zelfs gezondheidszorg.

"Door onze gezamenlijke middelen en expertise te combineren met onze wereldwijde partner Free Wheelchair Mission, willen we het bewustzijn vergroten en levens over de hele wereld helpen veranderen. We kijken ernaar uit om deel te nemen. Ik ben er persoonlijk erg trots op dat honderden van onze medewerkers zich hebben aangemeld om actief te worden en dit doel te steunen", aldus Geoff Purtill, President & CEO van Invacare.

Voor elke ingezamelde € 90 wordt een rolstoel gedoneerd, waardoor mensen in afgelegen gebieden een onafhankelijker en mobieler leven kunnen leiden.

Nuka Solomon, CEO van Free Wheelchair Mission, voegde eraan toe: "We zijn dankbaar en trots op de sterke samenwerking die we de afgelopen jaren met Invacare hebben ontwikkeld en zijn verheugd om hun teams in mei te zien bewegen om ons te helpen geld in te zamelen en bewustzijn te creëren om rolstoelen te verstrekken aan degenen die ze zo nodig hebben. Samen werken we aan een langetermijndoel om rolstoelen naar gemeenschappen te krijgen die geen toegang hebben tot mobiliteitsoplossingen."

Ga voor meer informatie en om rechtstreeks een donatie te doen aan Free Wheelchair Mission ter ondersteuning van de Invacare Move for Mobility naar www.invacaremoves.org 
 

Onze wereldwijde fondsenwerving zal rolstoelen verstrekken aan mensen in landen met weinig middelen over de hele wereld.