Invacare op Spierziektecongres 2019

Nieuws

Invacare op Spierziektecongres 2019

Aanstaande zaterdag is Invacare met een stand aanwezig op de Informatiemarkt van Spierziektecongres 2019 in Veldhoven.

Spierziekten Nederland en het Prinses Beatrix Spierfonds organiseren in samenwerking met Spieren voor Spieren op 14 september opnieuw het Spierziektecongres met volop informatie over spierziekten. Naast een programma met sprekers en bijeenkomsten is er een Informatiemarkt met informatie over hulpmiddelen en voorzieningen.Invacare is op deze Markt aanwezig met de volgende hulpmiddelen:

Alber e-motion M25 - hoepelondersteuning waarmee je een rolstoel met elektrische ondersteuning creëert. Dat wil zeggen dat de wielen meehelpen bij het hoepelen / rollen. 

- Alber e-fix E35/E36 - elektrische hulpaandrijving waarmee je van een handbewogen rolstoel een zeer smalle en korte elektrische rolstoel maakt. Dit zorgt voor meer mobiliteit en onafhankelijkheid van de gebruiker.

- Alber e-pilot P15 - elektrische aankoppelbike voor een rolstoel, waarmee gemakkelijk langere afstanden snel worden afgelegd.

- SMOOV one - innovatieve elektrische aandrijving die je altijd flexibel aan je rolstoel kunt vastkoppelen en loskoppelen.U bent van harte welkom om meer informatie over deze middelen te krijgen en deze ook uit te proberen. Wij ontmoeten u graag!NB. Het Spierziektecongres is alleen voor leden van Spierziekten Nederland. Hier kunt u meer informatie terugvinden.