Nieuwe elektrische rolstoel van Invacare: AVIVA RX40

Nieuws

Nieuwe elektrische rolstoel van Invacare: AVIVA RX40

De Invacare AVIVA RX40 Modulite is ontworpen om de uitdagingen van het alledaagse moderne leven aan te gaan.

De AVIVA RX40 kan eenvoudig aangepast worden aan de gebruikers persoonlijke voorkeuren en behoeften. De AVIVA RX40 is namelijk zo ontworpen dat aanpassingen aan het onderstel, bedieningen en zitsysteem makkelijk gedaan kunnen worden. Hierdoor zijn er minder rolstoelen nodig voor passingen en kan persoonlijk passend product makkelijk opgezet worden.
Bekijk hier de video over de AVIVA RX40.

De AVIVA RX40 heeft CTC vering, dit is een gepatenteerde ophanging en staat voor Controle, Tractie en Comfort. Deze vering is in te stellen naar de persoonlijke voorkeur van de gebruiker. Trillingen en hobbels zullen door de vering worden opgevangen en worden gedempt. Dankzij dit type vering is er geen vervelend gepiep van de veringen te horen.
Bekijk hier de video over de vering.

Ontdek hier meer over de AVIVA RX40
 
 
Het onderstel van deze rolstoel is zeer compact gemaakt. Deze is op de rand van wat mogelijk is, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit. Deze is zelfs vanaf 560 mm breed beschikbaar, waardoor er goed in kleine ruimtes gemanoeuvreerd kan worden. Ondanks de smalle breedte is het toch gelukt om zelfs de grootste batterijcapaciteit erin te verwerken als hiervoor gekozen wordt.
Het onderstel is in een aantal kleuren beschikbaar. Zo kan de stoel naar eigen smaak aangepast worden. Toch een andere kleur na een bepaalde tijd? Dat is ook mogelijk en zeer eenvoudig aan te passen door de manier waarop de rolstoel opgebouwd is.
Bekijk hier de video over het personaliseren van de AVIVA RX40.

De AVIVA RX40 is uit te rusten met een AXENDO verlichtingspakket, dit type verlichting is een van de krachtigste verlichtingen momenteel op de markt voor rolstoelen. Zelfs met duisternis is rijden met de elektrische rolstoel geen probleem. De verlichting zorgt er namelijk voor dat de omgeving goed verlicht wordt, maar ook dat de rolstoel goed gezien wordt.
Om de AVIVA RX40 echt te waarderen, moet je hem beleven, maar hier kom je alvast meer te weten over de AVIVA.  

Meer weten? Neem dan contact met ons op.
 

Compact, verstelbaar en comfortabel