UNLIMIT YOUR WORLD

Nieuws

UNLIMIT YOUR WORLD

Ontdek de nieuwe Küschall 2.0 range - met hydroforming en uniek design!

Eén merk, één boodschap: "Unlimit your world" is een samenvatting van wat Küschall-gebruikers ervaren - namelijk de vrijheid om het leven vrij, actief en volledig naar smaak te ontwerpen. Je kunt in elke situatie op een Küschall-rolstoel vertrouwen. Omdat ze robuust, krachtig en beschikbaar zijn voor elk avontuur. Dus waar wacht je nog op? Ga grenzen voorbij!

K-Series 2.0 en Champion 2.0

De eerste twee beschikbare stoelen van de nieuwe lijn, zullen de K-series en de Champion zijn. Beide stoelen hebben een compleet nieuw uiterlijk, totaal anders dan wat op de huidige markt is.

  • Hydroforming: De nieuwe Küschalls worden met hydroforming vervaardigd. Het nieuwe voorframe biedt een ergonomische grip om gebruikers comfortabel te ondersteunen bij herpositionering en tijdens transfers. Daarnaast maakt hydroforming het mogelijk het frame sterker te maken op de meest kritieke punten.
  • Uniek design: Nieuwe framekleuren gecombineerd met hoogwaardige en duurzame personalisatie van de styling. Beschikbaar in 2 stijlen: een Merklabel of Viperstrepen over het frame.

K-Series 2.0 - minimalistisch design

Het stijve frame van de nieuwe K-series 2.0 is zo stabiel dat de rolstoel moeiteloos kan worden bestuurd. Omdat elke actieve rolstoelgebruiker weet dat hoe minder het frame vervormt, hoe gemakkelijker de rolstoel rolt. De drijvende kracht van de armen gaat rechtstreeks naar de wielen. Bovendien is de K-series erg licht: met een totaalgewicht van slechts 7,9 kg is dit een echt lichte actieve rolstoel.Met dit pakket van nauwkeurige handling en laag gewicht reageert de K-series 2.0 bijzonder direct op elke beweging - een opwindende high-end rolstoel voor ervaren actieve bestuurders die prestaties eisen.

 

Bekijk ook de K-Series 2.0 video

De Champion 2.0 - het beste van twee werelden

Deze opvouwbare rolstoel is bijzonder: we noemen het een hybride. Omdat de Champion 2.0 enerzijds snel en gemakkelijk kan worden opgevouwen en tegelijkertijd ook de rijeigenschappen heeft van een rolstoel met een vast frame - deze is bijzonder soepel, wendbaar en heeft een lage rolweerstand. Deze eigenschappen maken de Küschall-kampioen een echte kampioen als het gaat om rijprestaties.

 

Check de Champion 2.0 video

 

Website en Configurator

Bekijk ook de gloednieuwe Küschall website en Küschall Configurator. In de Configurator kun je jouw eigen stoel samenstellen en direct zien hoe dit er uit ziet!