Upgrade Matrx Elite Rugsystemen

Nieuws

Upgrade Matrx Elite Rugsystemen

De Matrx rugsystemen Elite en Elite Deep zijn verbeterd en heten nu Matrx Elite E2 en Elite E2 Deep.
Matrx Elite E2

De Matrx rugsystemen Elite en Elite Deep zijn verbeterd om nog meer comfort te kunnen bieden en de ruggen nog flexibeler te kunnen afstellen op de stoel, zelfs met de gebruiker erin! De naamgeving is veranderd in Matrx Elite E2 en Elite E2 Deep.

De Matrx Elite E2 (Deep) ruggen zijn voorzien van zogenaamd “Ripple Foam” waarin kanalen zijn opgenomen die het ademend vermogen verbeteren waardoor vochtigheidsgraad en temperatuur van de huid lager zullen blijven. Lichte bewegingen van het lichaam helpen direct om de rug extra te koelen. Het geribbelde oppervlak verbetert de drukverdeling in de rug terwijl het solide HR schuim “bottoming out” voorkomt. Dit alles leidt tot een preciezere pasvorm en een comfortabele zit.

Daarnaast is de instelbaarheid van de ruggen op de stoel verbeterd, zowel in hoogte, breedte, diepte als in hoekverstelling wat de toepasbaarheid vergroot. De ruggen kunnen daardoor nog nauwkeuriger worden afgesteld op de gebruiker. De rugsystemen worden compleet geleverd, inclusief bevestigingssysteem.

Onze accountmanagers geven graag toelichting over deze verbeterde ruggen.

Meer comfort en meer flexibiliteit!