Vlog Invacare Aviva RX40

Nieuws
Donderdag 7, januari

Vlog Invacare Aviva RX40

Saskia is volger van WheelChair Mafia en was op zoek naar een rolstoel waarbij met name de vering en stabiliteit voor haar passend waren. Haar zoektocht leidde naar de Invacare Aviva RX40 en in deze vlog legt ze uit waarom.

WheelChair MafiaDe heren van WheelChair Mafia, Frank en Thomas, beheren via verschillende social media kanalen één van de grootste social media platforms voor rolstoelgebruikers of “rollers” zoals ze zelf zeggen. Ze brengen dagelijkse uitdagingen onder de aandacht en willen het leven voor rollers aangenamer en leuker maken door te motiveren en te inspireren. Daarnaast zetten ze zich in om meer bewustwording en begrip te kweken onder valide mensen, een goede zaak!

In het dagelijks leven gebruiken ze beiden een handbewogen rolstoel en nu hebben ze voor het eerst een vlog gemaakt over een elektrisch exemplaar. Samen met volger Saskia hebben ze een humoristische en onderhoudende vlog gemaakt over onze Aviva RX40, over zowel de uitvoering met het Modulite als het Ultra zitsysteem.

Kijk en geniet van dit leuke en informatieve filmpje!

"Nadat ik een aantal verschillende elektrische rolstoelen heb uitgeprobeerd, kwam ik toch ECHT bij deze uit."