";

De Küschall KSL 2.0 staat voor ongeëvenaarde kwaliteit en een strak, minimalistisch ontwerp. De op maat gemaakte KSL is ontworpen voor de meer ervaren gebruiker en is volledig aanpasbaar, waardoor je de vrijheid hebt om jouw eigen persoonlijkheid te uiten. Deze Super Light Küschall is de belichaming van pure schoonheid, met het volledig gelaste hydrogevormde frame zorgt de stijfheid voor een sierlijke moeiteloze rit waar je ook gaat.

Van het voorframe tot het achterframe en de voorwielbehuizing, de nieuwe KSL spreekt dezelfde ontwerptaal. De nieuwe KSL is krachtig en slim ontworpen en combineert traditioneel en modern.

De KSL is ontworpen om de stijfheid en sterkte te vergroten, maar kan ook worden besteld met de opvouwbare rugleuning. Neem nooit genoegen met compromissen en je kunt het overal mee naartoe nemen. De KSL is perfect voor transport en opslag.

Het is mogelijk deze rolstoel in te zetten als een rolstoel met ondersteuning. Invacare biedt diverse soorten Alber elektrische ondersteuning, die het rijden in een handbewogen rolstoel gemakkelijker maken.

Bekijk ook de Küschall website en gebruik de Küschall configurator om direct in 3D een küschall stoel samen te stellen.

Enkele kenmerken van de Küschall KSL 2.0:

• Lichtgewicht ontwerp: Het Kuschall KSL lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk verstelbaar, voor comfort, veiligheid en consistentie.

• Herontworpen voetensteun: KSL wordt geleverd met een herontworpen voetensteun - een fundamenteel element voor uw zithouding, in lijn volgens de krachtige algehele look.

• Hydrovorming: Hydrovorming-technologie is geïntegreerd in de KSL, wat de rolstoel een moderne uitstraling geeft en nieuwe trend zet.

• Verkrijgbaar in verschillende kleuren: Kuschall KSL is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gebruikers kunnen kiezen uit de verschillende kleuren - de kleur die hen het meest aanspreekt. 

• Duurzaamheid: het is ontworpen met materialen van uitstekende kwaliteit die langer meegaan. 

Vouwbare rugleuning
Vouwbare rugleuning

De KSL is verkrijgbaar met een vaste rugleuning of met een neerklapbare rugleuning die het transport tijdens het reizen gemakkelijker maakt.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
Specificaties en Downloads
Brochures (1)
Technische gegevens
Technische gegevens
Zitbreedte

Zitbreedte

340 - 440 mm

Zitdiepte

Zitdiepte

385 - 485 mm

Hoek voorframe

Hoek voorframe

75° / 90°

Totale breedte

Totale breedte

Zitbreedte + 170 mm

Totale lengte

Totale lengte

75°: ca. 800 mm

90°: ca. 730 mm

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

130 kg

Totaal gewicht

Totaal gewicht

ca. 6,8 kg

Transport gewicht

Transport gewicht

ca. 4,3 kg

Prijslijst (1)
Gebruiksaanwijzing (1)
Servicehandleiding (1)
Testen & Certificaten (1)
Testen & Certificaten (1 archive)
Overig (1)