Sportrolstoelen en handbikes

Sportrolstoelen en handbikes

Prestaties en variatie in sportrolstoelen en handbikes

Zou het niet geweldig zijn om een ​​rolstoel te hebben die op de top van atletische activiteiten presteert? Invacare's expertise op het gebied van mobiliteitshulpmiddelen strekt zich uit tot gespecialiseerde rolstoelen voor sport, die veel beter geschikt zijn voor dergelijke activiteiten dan gewone toestellen. 

Top End Pro

De Invacare Top End Pro is ontworpen om atleten te inspireren die duurzaamheid zoeken in een rolstoel, maar die ook snel en gemakkelijk aanpassingen aan hun rolstoel willen maken...

Top End Pro 2 All Sport sportrolstoel

Top End Pro 2 All-Sport van Invacare zit boordevol spannende functies om te voldoen aan een breed scala aan geavanceerde behoeften van gebruikers. Het is speciaal ontworpen voor...

Top End Force 3 handbike

Als je op zoek bent naar een handbike die geweldig en budgetvriendelijk is, dan is de Invacare Top End Force 3 de racefiets voor jou. Het is een uitstekende handbike die...

Top End force RX handbike

De Invacare Top End Force RX met verstelbare carbon rug of rug is de nieuwste wedstrijdhandbike van de Invacare Top End Force Series. Lichtgewicht en aerodynamisch zijn de twee...

Top End T5 Tennis

De Invacare Top End T-5 7000 Series Tennis steelt de show voor tennisliefhebbers. Kies de tennisrolstoel die bij je past, in een vast of instelbaar frame, ook verkrijgbaar in 7000...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

De sportrolstoelen en handbikes van Top End, het sportmerk van Invacare, bieden voor elk wat wils, of je nu net gaat beginnen met rolstoelsporten of een echte wedstrijdatleet bent. Het aanbod van Top End valt uiteen in drie categorieën:  

• Sportrolstoelen - Aan welke rolstoelsport wil je meedoen? Basketball, tennis, softbal, tafeltennis, badminton of een andere sport? Top End heeft de geschikte sportrolstoel voor jou.  

• Wheelers - De wheelers van Top End zijn ontworpen voor snelheid. E zijn verkrijgbaar in verschillende modellen.  

• Handbikes – Voor beginners en wedstrijdrijders; de verschillende Top End handbikes hebben precies die eigenschappen, die voor jou als sporter het verschil maken.  

Winnen zit in de aard van Top End. Van lokaal tot Paralympisch niveau hebben de Top End atleten veel gouden, zilveren en bronzen medailles gewonnen. Door de feedback van atleten en gebruikers kan Top End hun producten blijven verbeteren. 

Onze sportrolstoelen zijn gebouwd om gebruikers maximaal comfort en prestaties te bieden tijdens het sporten, zodat atleten zich kunnen concentreren op hun spel en vaardigheden. Invacare's assortiment rolstoelen voor sport biedt gebruikers een breed bewegingsbereik, voor een verscheidenheid aan sporten. 

Of het nu gaat om een ​​sportieve activiteit of om een ​​buitenrit te maken, onze op maat gemaakte atletische multisport rolstoelen en handbikes bieden de juiste pasvorm voor een verscheidenheid aan activiteiten. Gebouwd met duurzame, hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren, Invacare's rolstoelen voor sport bieden een reeks aanpasbare opties om voor elke behoefte te voorzien. 

Verscheidenheid aan opties voor handbikes en voor sportrolstoelen

Onze atletische rolstoelen richten zich op het bereiken van maximale snelheid dankzij het optimaliseren van gewicht en aerodynamica. Deze rolstoelen bieden uitstekende prestaties, beweging en stabiliteit. 

Onze Top End Pro tennisrolstoel is speciaal gebouwd voor tennissers, heeft een reeks aanpasbare instellingen en kan in een kort of hoog frame worden geleverd. Top End® Pro ™ -2 All Sport-rolstoel is een zeer veelzijdig product, is geschikt voor een scala aan sporten, van basketbal, via softbal tot badminton en elke andere sport die op een veld wordt gespeeld. Het wordt geleverd in drie zitbreedtes en een reeks instelmogelijkheden. 

De Top End® Schulte 7000-serie basketbalrolstoel en de Top End® T-5 7000-serie tennisrolstoel zijn op maat gemaakt volgens de voorkeuren van de gebruiker. 

Invacare heeft ook een breed scala aan handbikes, verkrijgbaar in verschillende configuraties. Onze modellen zijn geschikt voor gebruikers van alle ervaringen - van degenen die net begonnen zijn met handbiken, tot degenen die al deelnemen aan wedstrijden. We bieden handbikes voor zittende, liggende en geknielde houdingen.