Uitgefaseerde producten Uitgefaseerde producten

De Invacare Top End Eliminator OSR racefiets is ontworpen voor snelheid. De superrigide horizontale hoofdbuis zorgt samen met de optimale voorvorkhoek voor exceptionele stabiliteit en aerodynamica en daardoor is dit model de beste keuze voor kampioensracers. Als je jouw vizier richt op het winnen van wedstrijden, dan helpt de Top End Eliminator OSR je om als eerste over de streep te komen. 

De Invacare Top End Eliminator OSR wordt op maat gemaakt om het beste uit iedere atleet te halen door een combinatie van eigen kunnen en een optimale positie op maximale snelheid. De standaard positie is aanbevolen voor atleten met beperkte balans, die meer ondersteuning nodig hebben. De atleet kan op de traditionele manier zitten met zijn/haar voeten op een voetplaat of de fiets gebruiken in knielende positie, zodat dit model ideaal is voor beginnende racers De knielende positie is vooral voor ervaren racers die een goede balans hebben. 

Top End Eliminator handbike
Top End Eliminator handbike
Top End Eliminator handbike
Top End Eliminator handbike
Top End Eliminator handbike
Top End Eliminator handbike

Er zijn 4 verschillende kooistijlen beschikbaar op de Top End Eliminator OSR zodat iedere atleet op zijn eigen manier transfers kan maken. De I-, V, en open V-kooien worden aangeboden op de standaard OSR racefiets. De open V-kooi is het populairst omdat daarbij de meeste beenruimte beschikbaar is om transfers te vereenvoudigen. De U-kooi is alleen verkrijgbaar op het kneel-model; deze dient nauwkeurig te worden aangemeten. 

Enkele kenmerken van de Invacare Top End Eliminator: 

● Vier zithoogten achter: De Invacare Top End Eliminator wordt geleverd met vier zithoogtes achter: 15 ", 16", 17 ", 18" voor maximaal comfort. 

● Aluminium zijpanelen: Het is ontworpen met aluminium zijpanelen voor duurzaamheid. 

● Vier kooi-opties: De Top End Eliminator is verkrijgbaar in vier kooi-opties. De atleet kan kiezen tussen de U-, V-, Open V- of I-kooi. 

● Precisie-trackcompensatiesysteem en verstelbaar stuur: deze functie zorgt ervoor dat de atleet maximale snelheid heeft op de weg en bij elke bocht van de baan. 

● 18 poedercoating verfkleuren: Dit geeft de atleet een breed scala aan kleuren om uit te kiezen.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Specificaties en Downloads

Technische gegevens
Technische gegevens
Totale lengte

Totale lengte

64" - 76" (ca. 1626 - 1930 mm)

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

250 lbs (ca. 113 kg)

Gebruiksaanwijzing (1)