Uitgefaseerde producten Uitgefaseerde producten

Als je meedoet aan wedstrijden met de wil om te winnen, is er geen betere keuze dan de Top End Force Handbike Series. Ontworpen voor comfort en snelheid, zijn deze bikes aerodynamisch, robuust, stijlvol en SNEL! Ben je klaar voor de Force? 

De Invacare Top End Force K is een knie-gepositioneerde handbike die in 2 op maat gemaakt versies verkrijgbaar is. De Invacare Top End Force K Kneeler is voor de atleten met de minste beperkingen. De Invacare Top End Force K Double Amputee Kneeler is speciaal ontworpen voor hen die dubbelzijdig boven de knie zijn geamputeerd. Het is een niet instelbare, op maat gemaakte bike die geheel volgens tekening gemaakt wordt. 

Top End Force-K
Top End Force-K
Top End Force-K
Top End Force-K
Top End Force-K
Top End Force-K

Met de Invacare Top End Force K kun je het tempo forceren, waardoor het functioneler en efficiënter wordt. Top End Force K van Invacare biedt u nog tal van andere voordelen. Het past perfect bij verschillende gebruikers omdat het is ontworpen om aan een breed scala aan gebruikersbehoeften te voldoen.  

Enkele kenmerken van de Top End Force K

● Top-end dempersysteem: De Invacare Top End Force K wordt geleverd met een top-end dempersysteem, dat de besturing soepel en toch snel maakt. 

● Zit- en rugkussens: De Top End Force K heeft zit- en rugkussens die zijn ontworpen om de atleet extra comfort te bieden. 

● Aandrijflijn met 30 versnellingen, bediend door hands-on schakelsysteem / rem: Deze functie zorgt voor gemakkelijk schakelen en remmen. 

● Ademende mesh-bekleding: De Invacare Top End Force K is ontworpen met ademende mesh-bekleding om de atleten koel te houden. 

● Een eenvoudig te bedienen bovenste derailleur-systeem: Het eenvoudig te bedienen bovenste derailleur-systeem is gebouwd om het giswerk uit de kettingbladen te halen. 

● Veiligheidsmaatregelen: Force K wordt geleverd met veel veiligheidsmaatregelen zoals de veiligheidsvlag, kettingkast en parkeerremmen, allemaal voor de veiligheid van de gebruiker.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Specificaties en Downloads

Gebruiksaanwijzing (1)