Top End Pro 2 All-Sport sportrolstoel

Top End Pro 2 All Sport sportrolstoel

Top End Pro 2 All-Sport van Invacare zit boordevol spannende functies om te voldoen aan een breed scala aan geavanceerde behoeften van gebruikers. Het is speciaal ontworpen voor sportieve activiteiten waardoor het op het hoogste niveau functioneert. Een ideale stoel dus voor clubs en voor beginnende sporters. Start met sporten! 

De Invacare Top End Pro-2 All Sport rolstoel is gemaakt om mee te sporten. Wil je meedoen aan een wedstrijd, dan is deze sportstoel voor jou. Van basketbal, tennis, softbal, tafeltennis, badminton, hockey op de vloer of elke andere sport die op een veld wordt gespeeld, met de Pro-2 All Sport Wheelchair is het allemaal mogelijk en kan je op weg helpen. Het wordt geleverd in drie zitbreedtes met een snelle en gemakkelijke aanpassing. De Pro-2 All-Sport rolstoel is klaar om direct te gebruiken.  

Enkele kenmerken van Top End Pro 2 All-Sport

● Aluminium frame met keuze uit drie zitbreedtes: De Invacare Top End Pro 2 All-Sport wordt geleverd met de optie van drie zitbreedtes: 14 inch met een wit frame, 16 inch met een rood frame en 18 inch met een minder scherp ingesteld frame - voor maximaal comfort. 

● Instelbare functies: het heeft instelbare functies zoals verstelbare zitdiepte, zithoogte voor en achter, een verstelbaar zwaartepunt en een in hoogte verstelbare voetsteun met dubbele hoepel. 

● Krachtige sportwielen en hogedrukbanden: zorgt ervoor dat hij optimaal functioneert. 

● Optioneel freewheel 5k-bevestiging voor wegwedstrijden: deze functie is beschikbaar voor personen die de baan willen verlaten en naar de weg willen. 

● Extra veiligheids- en comfortmaatregelen: kussens, positioneringsriem en verwijderbare anti-kantelstang zijn allemaal als optie beschikbaar voor de veiligheid en comfort voor de atleet. 

● Duurzaamheid: het is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. 

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Specificaties en Downloads

Brochures
Brochures
Prijslijst
Prijslijst
Gebruiksaanwijzing
Gebruiksaanwijzing
Onderdelen
Onderdelen