De Invacare Top End Pro is ontworpen om atleten te inspireren die duurzaamheid zoeken in een rolstoel, maar die ook snel en gemakkelijk aanpassingen aan hun rolstoel willen maken. Beschikbaar in 2 versies - net zo geschikt voor basketbal als voor tennis - is de Top End Pro verkrijgbaar in een laag en een hoog frame om in de behoeften te voorzien van gebruikers met verschillende posturen. Het enige dat hoeft te gebeuren is het opmeten van de zitbreedte, zitdiepte en wielmaat; kies de kleur en... het spel kan beginnen.

De Top End Pro Tennis rolstoel is ook te gebruiken op het softbalveld, badmintonveld en zelfs op de dansvloer. Het is ook verkrijgbaar met een kort of lang frame, zodat gebruikers de configuratie kunnen kiezen die bij hen past. Hieronder staan ​​enkele belangrijke kenmerken van de Top End Pro BB en Tennisrolstoel:

Top End Pro
Top End Pro
Top End Pro
Top End Pro
Top End Pro
Top End Pro

● Aluminium basisframe met vaste camber: de Invacare Top End pro tennisrolstoel is ontworpen met een aluminium basisframe en een vaste camer die gebruikers superieure stijfheid en duurzaamheid geeft.

● Verkrijgbaar in kort en lang frame: het korte frame is voor kinderen en het lange frame is voor volwassenen, waardoor het een uitstekende keuze is voor programma's met meerdere gebruikers.

● High-performance wielen: Het wordt geleverd met high-performance wielen met hogedrukband en aluminium handvelgen om de snelheid te vergroten en aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen.

● Gemakkelijk aanpasbare functies: de Top End Pro BB- en tennisrolstoel wordt geleverd met eenvoudig verstelbare functies.

● Licht van gewicht: de rolstoel is al vanaf 9,5 kg te verkrijgen waardoor deze gemakkelijk te duwen en te manoeuvreren is.

● Aangepast zwaartepunt: deze functie zorgt voor betere prestaties.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Specificaties en Downloads

Brochures (1)
Technische gegevens
Technische gegevens
Zitbreedte

Zitbreedte

10" - 20" (ca. 254 - 508 mm)

Zitdiepte

Zitdiepte

12" - 18" (ca. 305 - 457 mm)

Zithoogte

Zithoogte

voor: 17" -21" (ca. 432 - 457 mm); achter: 13" - 21" (ca. 330 - 533 mm)

Rughoogte

Rughoogte

9" - 18" (ca. 229 - 457 mm)

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

250 lbs (ca. 113 kg)

Gebruiksaanwijzing (1)
Onderdelen (1)