Top End Schulte 7000 Series BB sportrolstoel

De Invacare Top End Schulte 7000 is een basketbalrolstoelserie die is gebouwd om te voldoen aan de specificaties van elke atleet. Het is strak, lichtgewicht en heeft een stijf frame voor ultieme respons. Atleten scoren beslist met de Invacare Top End Paul Schulte 7000 Series BB.  

Top End Schulte 7000 is gewoon een unieke rolstoel met bijzondere eigenschappen. Het is sneller, lichter, sterker en veel beter dan zijn voorganger. Het aluminium materiaal uit de 7000-serie vermindert het totale gewicht met bijna 1 kg. Het 7000 aluminium frame wordt verder verbeterd door het Invacare Top End geavanceerde warmtebehandelings- en poedercoatingproces. Het heeft een verbeterd balhoofdontwerp en een asborgingssysteem dat de prestaties verbetert.  

De Invacare Top End Paul Schulte 7000 Series BB wordt gebouwd volgens jouw exacte specificaties (vaste rug, zithoogtes, as positie, anti-tip, offensive wing en positie van de wielen). Deze rolstoel heeft een ergonomisch design, zonder overbodige bouten en schroeven die de stoel zwaarder en daarmee trager maken. Dit is een rolstoel voor diegenen die de absolute top in hun tak van sport willen bereiken. Wanneer je de perfecte stoel zoekt om op te vertrouwen, dan is dit wat je zoekt! 

​​Enkele kenmerken van de Top End Schulte 7000-serie: 

● Nord-lock boutborgsysteem: de asontvangers worden in het frame vergrendeld met het Nord-Lock boutborgsysteem. Dit systeem minimaliseert de speling op de as, waardoor de achterwielen veiliger en steviger worden. 

● Anti-tip: De Top End Schulte 7000-serie is ontworpen met een anti-tip dat voor stabiliteit zorgt. 

● 7000 aluminium frame: het 7000 aluminium frame is bijna 1kg lichter dan het eerder gebruikte 6061 aluminium frame, waardoor het totale gewicht van de stoel wordt verminderd. Het 7000 aluminium is ook 23% sterker dan het 6061 aluminium. 

Verbeterd balhoofdontwerp: Een verbeterd balhoofdontwerp wordt geleverd met precisiecomponenten die de stijfheid maximaliseren, speling verminderen en de algehele responsiviteit van de zwenkwielen verbeteren. 

● Gestroomlijnde gebogen framedelen: Het Invacare Top End Schulte 7000-serie frame heeft een gestroomlijnd gebogen ontwerp dat een scherpe look geeft aan de camerbuis, anti-tips en offensief wiel, waardoor de rolstoel een algeheel modern uiterlijk krijgt. 

● Duurzaamheid: De Invacare Top End Schulte 7000-serie is gebouwd met hoge kwaliteit om lang mee te gaan.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Specificaties en Downloads

Brochures
Brochures
Technische gegevens
Technische gegevens
Zitbreedte

Zitbreedte

12" - 21" (ca. 305 - 533 mm)

Zitdiepte

Zitdiepte

12" - 19" (ca. 305 - 483 mm)

Zithoogte

Zithoogte

voor: 14.5" - 20 7/8" (ca. 368 - 530 mm); achter: 14.5" - 20 7/8" (ca. 368 - 530 mm)

Rughoogte

Rughoogte

Vast: 8" - 15.5" (ca. 203 - 398 mm); Instelbaar: 9" - 18" (ca. 229 - 457 mm)

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

350 lbs (ca. 159 kg)

Prijslijst
Prijslijst
Gebruiksaanwijzing
Gebruiksaanwijzing
Onderdelen
Onderdelen