Top End T-5 7000 Series Tennis sportrolstoel

De Invacare Top End T-5 7000 Series Tennis steelt de show voor tennisliefhebbers. Kies de tennisrolstoel die bij je past, in een vast of instelbaar frame, ook verkrijgbaar in 7000 Series aluminium: met de Top End T-5 7000 Series Tennis ligt de bal bij jou! 

In vergelijking met titanium frames is het gewicht van de Top End T-5 7000 Series Tennis in 7000 Series aluminium lager en de stoel sterker en stijver dan ooit. De kracht van 7000 aluminium legering is nog verder vergroot dankzij Invacare Top End's vooruitstrevende hittebehandeling en poedercoating. 

Mensen die tennis als sport hebben gekozen en duurzaamheid en gemakkelijke aanpassingen willen, zouden de Invacare Top End T-5 7000-serie profijtelijk vinden. Het is de ideale optie voor moderne atleten en biedt een breed scala aan zeer aanpasbare opties die het sneller maken van de tennisbaan mogelijk maken. 

Aanpasbaarheid is van cruciaal belang voor tennissers, en dat is wat de Top End T-5 7000-serie rolstoel biedt. Het is uitgerust met verstelbare zithoogtes voor en achter, zwaartepunt, hoek / hoogte voetsteun, hoek en hoogte rugleuning en anti-tip. 

Professionele spelers weten dat de plaatsing van de voeten enorm belangrijk is in het rolstoeltennis. Dankzij de keuze tussen verschillende voetsteunen is de Top End T-5 7000 Series Tennis speciaal bedoeld voor topspelers. Atleten kunnen er ook voor kiezen om hun prestatie te verhogen door het gebruik van zijschotten, fixatiebanden en toe-clips. Voor professionele spelers die geen compromissen sluiten! 

Enkele kenmerken van de Top End T-5 7000-series: 

● Verkrijgbaar in kort en lang frame: het korte frame is voor kinderen en het lange frame is voor volwassenen, waardoor het een uitstekende keuze is voor programma's met meerdere gebruikers. 

● High-performance wielen: Het wordt geleverd met high-performance wielen met hogedrukband en aluminium velgen om de snelheid te vergroten en aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. 

● Gemakkelijk instelbare functies: het wordt geleverd met eenvoudig instelbare functies. De hoogte en spanning van de rugleuning kan worden aangepast voor meer comfort. Voetsteunen met verstelbare riemen voor meer veiligheid, afstelling van voor- en achterkant voor meer controle. 

● Licht van gewicht: gemakkelijk te duwen en te manoeuvreren. 

● Aangepast zwaartepunt: deze functie zorgt voor betere prestaties. 

● Duurzaamheid: het is gemaakt van materialen van uitstekende kwaliteit. 

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Specificaties en Downloads