Invacare Legal Policy

Invacare Legal Policy

I. Invacare Legal Policy
 A. De Service Provider
 B. Links naar websites van derden
 C. Links naar websites van onze andere kantoren of partners
 D. Toegang tot de Site
 E. Auteurs rechten - Copyright - Trademarks
 

I.Invacare Legal Policy

Ingangsdatum: 25 mei 2018        Laatste update: 28 juni 2018

A. De Service Provider

Deze website (de “Site”) wordt beheerd door Invacare International GmbH, geregistreerd op Benkenstrasse 260, 4108 Witterswil, Zwitserland, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel van Witterswil onder nummer CHE-109.561.251; en door Invacare B.V, geregistreerd op Galvanistraat 14-3, 6716AE Ede, Nederland, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Arnhem onder nummer 18041272. U kunt contact opnemen met Invacare International GmbH of Invacare B.V. via: telefoon en/of contactformulier, terug te vinden in de footer van de Site.

B. Links naar websites van derden

Deze Site kan links bevatten naar derden die niet vallen onder de Privacy Policy, bijvoorbeeld Facebook, YouTube, LinkedIn. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens door dergelijke websites van derden verwijzen wij u dan ook naar de op de desbetreffende websites opgenomen informatie.

C. Links naar websites van onze andere kantoren of partners

Deze Site kan links bevatten naar onze andere kantoren of partners die niet vallen onder de Privacy Policy, bijvoorbeeld Alber. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens door dergelijke websites van onze andere kantoren of partners verwijzen wij u dan ook naar de op de desbetreffende websites opgenomen informatie.

D. Toegang tot de Site

De gebruiker van deze website erkent dat hij/zij de benodigde kennis en kunde heeft om deze Site te gebruiken en heeft zich ervan verzekerd dat de computer configuratie die gebruikt wordt geen virussen bevat en operationeel is. De gebruiker erkent verder dat hij/zij geïnformeerd is dat deze Site 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk is, met uitzondering van gevallen van overmacht, computer problemen, netwerk problemen en/of technische problemen.

E. Auteursrechten – Copyright - Trademarks

De gebruiker van deze Site wordt geacht zich te houden aan de gebruiksregels van de wet met betrekking tot auteursrecht, copyright en is zich ervan bewust dat indien deze regels worden overtreden, dit kan leiden tot sancties.

De gebruiker zal zich in het bijzonder weerhouden van verzameling of indirect gebruik van informatie op de website en zal zich weerhouden van iedere handeling die de privacy of reputatie van individuen zou kunnen beschadigen. De algemene structuur van de website, software, teksten, bewerkte of onbewerkte beelden, expertise, downloadbare documenten, logo's en fotografische presentaties en iedere andere component van de website zijn het exclusieve eigendom van Invacare International GmbH.

Iedere volledige of gedeeltelijke reproductie van deze website op welke manier dan ook, zonder toestemming van Invacare International GmbH vooraf, is verboden en wordt beschouwd als het schenden van het copyright.

De merknamen van 'Invacare' en haar partners en de logo's die op de website zijn afgebeeld, zijn geregistreerd. Iedere gedeeltelijke of volledige reproductie van deze merknamen en logo's die deel uitmaken van de website, zonder expliciete toestemming van Invacare International GmbH, is verboden.

Het is verboden voor iedere bezoeker van de website om hyperlinks aan de website toe te voegen zonder voorafgaande expliciete toestemming van Invacare International GmbH. Invacare International GmbH doet er alles aan om de bezoekers van haar website beschikbare en gecontroleerde informatie en/ of andere tools aan te bieden; echter, Invacare kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten, het niet beschikbaar zijn van informatie en/ of de aanwezigheid van een virus op haar website.