Hybride matrassen

Hybride matrassen

Pomploos hybride ligsysteem geschikt voor patiënten met een hoog risico op decubitus

Hoewel er geen algemeen aanvaarde definitie van een hybride ligsysteem is, combineren hybride systemen foam en lucht om de voordelen van drukverdeling te maximaliseren. Non-powered hybride technologie werkt volgens het principe van luchtverplaatsing. Wanneer een persoon zijn of haar gewicht herpositioneert, verplaatst lucht zich in de matras naar omliggende cellen voor optimale drukverdeling. Dit vergroot het contactoppervlak met de matras.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Het nieuwe InvaSoft Hybrid-ondersteuningsoppervlak van Invacare is ontworpen om de belangrijkste externe beïnvloedende factoren van de ontwikkeling van decubitus aan te pakken:

  1. Druk
  2. Schuring
  3. Wrijving
  4. Vocht & Temperatuur (Microklimaat)

Gebruik makend van een unieke combinatie van innovatieve materialen en technologieën en geschikt voor de zorg voor patiënten met een zeer hoog risico op het ontwikkelen van drukletsels.

Ons niet-aangedreven hybride ondersteuningsoppervlak biedt ondersteuning op maat

Acht horizontaal geplaatste luchtcellen in combinatie met een innovatief noedelmateriaal en schuim zorgen voor een op maat gemaakte, open en onder druk geplaatste reactieve druk.

Het InvaSoft Hybrid-ondersteuningsoppervlak past zich automatisch aan en zorgt voor geïndividualiseerde drukherverdeling in alle cliëntposities. Het schuine hielgedeelte in combinatie met een uniek ontworpen antislankmateriaal helpt om gewicht over te brengen van het kwetsbare hielgebied, wat extra preventie biedt voor hieldrukblessures.

De hoes van InvaSoft Hybrid is gemaakt van een duurzaam en zeer ademend materiaal dat afschuiving en wrijving voorkomt en volledig verwijderbaar is voor het wassen in de machine.

Het InvaSoft Hybrid-ondersteuningsoppervlak van Invacare biedt een eenvoudige, effectieve en efficiënte oplossing die geschikt is voor de meeste cliëntenkamers in het ziekenhuis, langdurige zorg of gemeenschapsomgeving.

Reinigings- en ontsmettingsprocessen kunnen worden verminderd met het gebruik van een hybride ondersteuningsoppervlak in vergelijking met aangedreven ondersteuningsoppervlakken. Niet-aangedreven hybride ondersteuningsoppervlakken zijn net zo gemakkelijk te reinigen en ontsmetten als statische schuimmatrassen.

De behoefte aan periodiek onderhoud van de pomp wordt binnen de gezondheidszorg sterk verminderd door niet-aangedreven hybride ondersteuningsoppervlakken en verlicht het risico op langdurige stilstand van systemen en de noodzaak om meer systemen te hebben dan daadwerkelijk worden gebruikt.