";
Invacare Softform Bariatric matras
Uitgefaseerde producten Uitgefaseerde producten

Het Softform Bariatric matras heeft de kenmerken van alle Invacare matrassen. Door toevoeging van een extra sterke bovenlaag en de samenstelling van het schuim, heeft deze uitvoering een hoog gebruikersgewicht. De ademende en multi-stretch matrashoesvoorkomt wrijf- en vochtschade aan de huid. De stevige onderhoes zorgt voor een lange levensduur.

De Softform Bariatric is ontworpen voor plus size cliënten en heeft een maximaal gebruikersgewicht van 340 kg. De speciale profileringen zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling bij alle houdingen in bed. Plus size cliënten hebben vaak moeite met plat liggen. De scharnierfunctie in het ruggedeelte van het matras ondersteund een goede houding in bed doordat de matras zich beter aanpast aan de verstelbaarheid van het bed.

  • De hoes is dampdoorlatend. Dit zorgt ervoor dat de huid kan ademen en vermindert huidschade veroorzaakt door overmatig transpireren, wat vaak voorkomt bij plus size cliënten.
  • Het unieke Glide-mechanisme met de scharnierfunctie ter hoogte van de rug , zorgt er voor dat het matras zich goed aanpast aan de verstellingen van het bed. Dit voorkomt onnodige zware handelingen en ontlast daarmee de zorg.
  • Multi stretch, ademende, waterdichte hoes met hoeklassen, verminderen de kans van ophoping van stof en vloeistoffen.
  • De basis van de Softform Bariatric is gemaakt van een gehard PU-gecoat materiaal dat is ontworpen om de levensduur van het matras te verlengen.
Extra bescherming en comfort
Extra bescherming en comfort

Multi stretch, ademende, waterdichte hoes met hoeklassen, waardoor de kans op ophoping van stof en vloeistoffen wordt verminderd.

Geïntegreerd Glide-mechanisme
Geïntegreerd Glide-mechanisme

Het unieke Glide-mechanisme en het gesplitste gedeelte van het rugdeel van de matras zorgen ervoor dat het matras zich goed aanpast aan de bedverstellingen.

Speciaal gesneden schuim
Speciaal gesneden schuim

Het speciaal gesneden schuim zorgt voor gelijkmatige drukverdeling waardoor het risico op decubitus voor de plus size cliënt, die waarschijnlijk een beperkt bewegingsbereik zal hebben, verminderd.<

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
Specificaties en Downloads
Brochures (1)
Technische gegevens
Technische gegevens
Breedte

Breedte

1150 - 1200 mm

Hoogte

Hoogte

152 mm

Lengte

Lengte

2000 mm

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

340 kg

Totaal gewicht

Totaal gewicht

15 kg

Max. reiningingstemperatuur

Max. reiningingstemperatuur

80°

Kleur (anders)

Kleur (anders)

Blauw

Testen & Certificaten (1)