Invacare Softform Premier Visco matras

Uitgefaseerde producten Uitgefaseerde producten

De Invacare Softform Premier Visco is een antidecubitus matras met een dikke visco-elastische binnenlaag. Deze laag past zich aan de vorm van het lichaam aan door gebruik te maken van de lichaamstemperatuur. Dit zorgt voor een hoog comfort en vermindert in zeer sterke mate het risico op doorligplekken doordat de druk gelijkmatig wordt verdeeld over het ligvlak.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *
Specificaties en Downloads
Brochures (1)
Technische gegevens
Technische gegevens
Breedte

Breedte

1-persoons: 660 - 900 mm 2-persoons: 910 - 1370 mm King size: 1380 - 1525 mm

Hoogte

Hoogte

152 mm

Lengte

Lengte

1410 - 2080 mm

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

247,6 kg

Totaal gewicht

Totaal gewicht

13 kg

Max. reiningingstemperatuur

Max. reiningingstemperatuur

80°

Kleur (anders)

Kleur (anders)

Fuchsia

Testen & Certificaten (1)